Боговете в секса според зодиакалния знак

Секс

Три от зодиакалните знаци в хороскопа са истински богове, когато стане въпрос за интимни контакти. Освен че се представят добре в леглото, те не могат да живеят без секс.

Скорпион

Най-добрите сексуални партньори са представителите на зодия Скорпион. Те са майстори на любовта и страстта. Разкрепостени са и бързо могат да привлекат вниманието ви.

Любовниците от зодия Скорпион са много магнетични, заради което без проблеми трупат обожатели от противоположния пол.

Скорпионите обаче обичат да доминират в леглото и принуждават партньора си да изпълнява техните желания. Представителите на този знак харесват еротичното бельо и хората, които не се подчиняват на предразсъдъци и задръжки.

Интимност

Освен доминиращи Скорпионите са и агресивни, заради което не трябва да се изненадвате, ако проявяват по-дръзки ходове в спалнята.

Рак

Представителите на зодия Рак са на второ място в класацията за най-добрите любовници според зодиакалния знак. Раците съчетават в едно силна емоционалност и страст. Често за тях сексът е просто начин за постигане на по-силна близост с партньора.

Мъжете от тази зодия не се притесняват да покажат пред околните, когато се интересуват от някого в интимен план. Чувствителността и емоционалността на Раците е козът им, с който привличат представителите на противоположния пол.

Щастлива Двойка

Този зодиакален знак прави своите представители нежни и романтични любовници. Ако си мечтаете са по-дързък и агресивен любовен акт, ще трябва сами са повдигнете въпроса, а от Раците може да очаквате да посипят розови листенца по леглото.

Близнаци

Третите най-добри любовници в хороскопа са представителите на зодия Близнаци, макар че те рядко ще останат верни на един партньор за разлика от Раците и Скорпионите, които са по-моногамни.

Близнаците имат доста развинтена фантазия и могат да изненадат партньора си с какво ли не. С лекота могат да покоряват противоположния пол благодарение на тяхното остроумие и интелект.

Те са много спонтанни и обожават да експериментират с нови пози и нестандартни места за правене на секс.

Рейтинг

5 5
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Една жена
Една жена
04.06.2015 22:39
Вярно е особенно за Близнаци и Скорпиони
1
0