Кутрето на крака ви издава кога сте правили секс

Секси

Сутрешният секс поддържа и двамата партньори в особено добро настроение през целия ден. Специалистите обясняват, че сексът сутрин не само ще ни направи по-позитивни и усмихнати, но и доста по-продуктивни. Оказва се обаче, че сигналите, които жените излъчват след това, ще дадат възможност на колегите да разберат, че дамите са правили секс преди работа.

В тялото на жената се освобождава много голямо количество естроген след секс – очите и лицата на жените стават сияйни. Твърди се още, че от целувките по време на любовната игра и акта устните става много по-червени. Подобни сигнали ще ви попречат да скриете, че сте правили секс, преди да отидете на работа, категорична е сексоложката Трейси Кокс.

Оказва се, че има и още един признак, по който може да се разбере дали човек е правил секс – кутрето на левия крак става по-червено от останалите пръсти, твърди сексоложката.

На колегите в офиса разбира се ще им бъде трудно да проверят това. Руменината и свежестта по лицето на жената е напълно достатъчна, за да се потвърди, че дамата се е забавлявала преди работа, твърдят специалистите.

Треперенето и ускореното дишане също са знак за получен оргазъм, допълва още Кокс, но това също е сигнал, който ще убегне на останалите.

Кутре на ляв крак

Освен настроение през деня сексът може да причини и травми – при по-бурни и страстни емоции партньорите могат да се сдобият с различни болежки. Всеки трети човек е имал поне веднъж травма след сексуален контакт, като най-често тези травми се получават след трудни секс пози или заради опасните места, където хората правят секс.

40 на сто от полово активните хора са усетили, че нещо не е наред едва на следващата сутрин, а 60 на сто от анкетираните заявяват, че са усетили някакъв дискомфорт, но страстта ги е завладяла.

Най-често хората нараняват гърбовете си, сочи статистика. Сексът в банята, колкото и да е вълнуващ за някои двойки, се оказва прекалено опасен, защото там е хлъзгаво и има голяма вероятност някои от двамата партньори да се хлъзне и да се удари.

Сексолозите съветват хората да бъдат една идея по-предпазливи, но в никакъв случай да не спират да осъществяват фантазиите си.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари