Разберете що за любовник е мъжът според неговата фигура

Секси Мъж

Пет са основните мъжки фигури според психолозите и именно по физиката на мъжа може да се предполага какви са уменията му в спалнята, какво ще му хареса и какво не.

Слаб и крехък

Слабите и крехки мъже е трудно да се забележат в тълпата. Те не са от най-общителните мъже и се стараят да пазят дистанция. Срамежливостта им се пренася в спалнята, където са прекалено стеснителни, за да ръководят и предпочитат избраницата им да поеме инициативата.

Висок и снажен

Интимност

Високите мъже с дълги ръце и пропорционални форми често търсят женска компания, тъй като изпитват панически страх от самотата. Често може да видите тези мъже заобиколени от много хора. Те са ненаситни любовници и очакват партньорката им да ги хвали за уменията.

Закръглен

Мъжете със закръглена фигура са най-грижовните представители на силния пол. Те дават всичко от себе си, за да се чувства партньорката им сигурна и защитена. От друга страна обаче са доста свободолюбиви и реагират изключително остро, ако жената до тях нарушава личната им свобода. В леглото те са чувствени и се стремят към максимална близост с половинката си.

Мъжествената фигура

Страст

Мъж, който може да излъчва сила и власт само с осанката си, е истински сексуален манипулатор. Той може да използва секса като оръжие, за да постигне това, което си е наумил. Те са диктатори в леглото и държат жената до тях напълно да им се подчинява.

По правило тези мъже са много харизматични и са истински магнит за противоположния пол.

Стегната и добре сложена фигура

Мъжете с добре оформени мускули, правилна походка и изправени рамене, са големи експериментатори в секса. Тяхното въображение не познава граници и за готови да опитат от всичко, като не подценяват и удоволствието на партньорката си.

Те са много забавни, като често са душата на компанията и лесно се отпускат пред непознати, но за сметка на това са големи перфекционисти.

Виж повече

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти