Адвокат е най-предпочитаната професия за извънбрачна афера

Извънбрачна афера

Нова анкета не британския сайт за семейни отношения Illicit Encounters показа, че голяма част от жените биха изневерили на половинките си с адвокати, ако се решат на кратка извънбрачна афера.

Около 2000 семейни дами, които редовно посещават въпросния сайт, са попълнили въпросник относно професията на евентуалния им извънбрачен партньор.

Една трета от участничките в допитването са посочили адвокатите като идеални сексуални партньори за изневяра. Мъжете с тази професия умеят да лъжат и отичат дори очевидната истина до последно, което ги прави перфектни любовници при извънбрачните афери.

Според омъжените дами, участвали в изследването, колкото по-умело лъже един мъж, толкова по-добре се справя при прикриването на една изневяра.

Най-шокиращото в допитването ни беше, че адвокатите са нарочени за по-добри лъжци дори от политиците – заяви говорителката на сайта Клер Пейдж, цитирана от Дейли стар.

Изневяра

Друго по-мащабно изследване на психолога Дейвид Фредерик наскоро установи, че мъжете по-трудно преживяват изневяра, отколкото по-нежния пол.

Господата много трудно биха простили, ако половинката им прави секс с друг, докато дамите повече се притесняват да не би мъжът им да залитне емоционално по друга жена.

Въпреки че жените често са посочвани като полa, които ревнува по-силно и който най-силно се притесняват от извънбрачни афери, изследването на Дейвид Фредерик показва, че тревогите на дамите са свързани основно с емоционалната страна на една връзка и любовта.

При мъжете обаче притесненията са от чисто сексуален характер. Повечето от представителите на силния пол казват, че една изневяра на половинката им силно би засегнала тяхното самочувствие, тъй като за тях това би означавало, че не се справят добре в леглото.

За разлика от тях голяма част от жените биха простили изневяра, стига да е била само сексуална. Те не биха приели, ако партньорът им отделя внимание и прави мили жестове за любовницата си, защото това ще означава, че са изместени от неговото сърце.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати