Разкрепостените сексуални практики на европейците

Секс Игра

Британците се оказват най-авантюристичните любовници в Западна Европа, французите обаче са много по-нестандартни и харесват агресивните сцени в спалнята, сочи проучване, цитирано от Дейли стар.

В анкетата са участвали 9173 европейци, които открито споделили за на-разкрепостените си сексуални практики. Проучването е изготвено от фирмата Лавхъни, която е производител на секс играчките във филма 50 нюанса сиво.

В допитването 60% от британците разкриват, че в леглото често се връзват или ограничават по друг начин партньора си по време на сексуален акт. Тази практика е обичайна за 62% от британските мъже и 59% от жените.

Секс

Процентът е двойно по-висок, отколкото сред германците, французите и испанците, които съобщават за подобни методи в спалнята.

Две трети от двойките на Острова - повече от представителите на която и да е друга европейска страна, редовно си връзват очите, докато правят секс. Великобритания е страната от Западна Европа, където тази практика е най-популярна.

Французите от друга страна са първенци при наказанията с пръчка. Агресивният метод за възбуждане на партньорите се използва от 69% от френските двойки за разлика от великобританците, където процентът е 61.

Французи са и най-големите почитатели на секса на открито, като предпочитат интимните ласки в градина. Във Великобритания обаче дъждовното време кара двойките да предпочитат усамотението.

Секс Играчки

В проучването се казва още, че новият еротичен филм – 50 нюаса сиво, е стимулирал ударно продажбата на секс играчки и аксесоари.

Превръзките за очи и различните аксесоари за връзване са номер едно сред клиентите на еротичните магазини. В някои обекти дори са изготвили комплекти от по 152 долара за хората с по-големи финансови възможности и от по 13 долара за хората, които искат да похарчат по-малко пари.

Вдъхновени от 50 нюанса сиво, много магазини за секс играчки разшириха каталога си от предлагани артикули с още 20 стоки, употребявани от героите Крисчън Грей и Анастейжа Стийл.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати