Предписват редовен секс вместо упражнения

Секс

Всеки, който има нужда от физически упражнения, може да ги замени с повече секс, съветват британските лекари. На джипитата във Великобритания им е наредено да предписват на пациентите си да са по-активни сексуално, съобщава вестник Дейли мейл.

Освен това лекарите са задължени да предлагат на пациентите си и други дейности, между които са танците, както и косенето на трева. Неудобството за британците не свършва до тук – освен че специалистите ще им предписват секс, лекарите ще имат и възможността да проверяват дали препоръките им се изпълняват.

Това ще се случва чрез SMS-и, които джипитата ще изпращат на своите пациенти. Тази информация съобщават от Академията на кралските медицински колежи, като обясняват, че упражненията са изключително добър начин за поддържане на добро здравословно състояние.

Редовните упражнения намаляват риска от много заболявания, между които са рак на гърдата, сърдечни заболявания, деменция и др. Не всеки обаче е склонен да отделя време за упражнения, билo тo и у дома. Смята се, че заменянето на ежедневните упражнения със секс ще направи хората по-склонни да спортуват.

Противниците на тази идея обаче са категорични, че е недопустимо лекарите да се бъркат в интимния свят на хората и да им пращат съобщения, за да проверяват колко секс правят пациентите им. Скептиците предупреждават още, че подобна практика лесно може да бъде приета като обидна от хората.

Тренировка

Друго изследване показва, че британците се отдават на интимни ласки предимно на тъмно – изследване посочва, че три четвърти от жителите на Острова предпочитат секса без осветление.

Тези хора признават, че основната причина за това е икономия на тока, пише на страниците си вестник Дейли стар. Анкетата е обхванала повече от 2000 души, като 14 на сто от тях обясняват, че сексът на тъмно ги кара да се чувстват по-спокойни. Основното притеснение на хората е, че изражението им по време на акта може да отблъсне партньора.

Един на 20 от анкетирани пък обяснява, че сексът на изключено осветление му дава възможност да си представи, че е в леглото със своята любима знаменитост. Липсата на осветление дава възможност на хората да развихрят въображението си и да се освободят напълно от своите задръжки, смятат специалистите.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати