Жените на счетоводители изневеряват най-често

Изневяра

Ако имате стабилна връзка, а професията ви е счетоводител, трябва сериозно да се притеснявате за верността на вашата партньорка, казва проучване на сайта IllicitEncounters.

Социалното изследване на британския сайт е показало, че именно съпругите на счетоводители най-често споделяли, че изневеряват на половинката си.

Според експерта по психология Люси Редфорд дамите често избират мъже с тази професия заради финансовата стабилност, която счетоводителят осигурява на семейството и половинката си.

Счетоводителите се приемат като надеждни, стабилни и отговорни хора, които умеят да се грижат за другите, а когато се отнася за дълга връзка, повечето жени търсят тези качества.

За сметка обаче на сигурността, подобни отношения бързо стават еднообразни и след време в любовните отношение липса силната емоция. По-голямата част от анкетираните жени са споделили, че именно отсъствието на страст ги е провокирало да изневерят на половинката си.

Рутина

Сред основните причини за изневяра дамите са посочили и липсата на желание за секс от страна на партньора. Стресовите моменти в ежедневието също са причина за изневяра при жените.

Според мненията на различни експерти има няколко основни признака, по които може да се усъмните, че жената до вас ви изневерява:

1. Игнорира – ако половинката ви започне да се отнася с пълно безразличие към ваши навици, които доскоро са я дразнели и е критикувала, трябва да сте сигурни, че нещо друго занимава мислите ѝ и е много вероятно това да е мъж;

2. Лъже – лъжите също са признак, който сигнализира, че нещо във връзката ви не е наред. Тайните на жените понякога са много коварни и често са свързани със сериозни неща;

3. Отделя голямо внимание на външния си вид – всяка жена искат да е красива и секси в очите на другите, но когато започне да полага повече усилия от обикновено за външния си вид, трябва да имате едно на ум;

4. Често споменава името на нов колега или приятел – понякога хората не могат да контролират думите си или сами не осъзнават колко често говорят за човек, който наистина ги интересува.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
дам
дам
11.12.2015 19:54
вярно е, моята го нправи
0
0