Ура! Нов кондом гарантира женски оргазъм

Оргазъм

Женският оргазъм вече е напълно гарантиран, благодарение на нов вид кондоми, които са дело на американската компания IXu. Изобретателите са нарекли новия презерватив “Vaw.o.w.”. Първото издание, което информира за новите кондоми, е „Уименя хелт мегъзин“.

От компанията обясняват, че новият презерватив има цилиндрична форма и е достатъчно мек, за да се постави във вагината. Създателите дори го оприличават на чорап – кондомът има и външен пръстен, който представлява вибратор.

Този вибратор може да бъде задействан с помощта на дистанционно управление, уточняват от компанията. За изследванията на новия продукт учените са използвали 50 двойки, които доброволно са се съгласили да пробват кондома.

Първият път, когато използвали новите презервативи, голяма част от жените са потвърдили, че изпитват оргазъм – според производителите това са около 70 на сто от дамите.

При второто използване на "Vaw.o.w." резултатите били още по-добри – вече 80 на сто от участничките в проучването потвърдили, че са изпитали оргазъм.

Кондом

Учените отбелязват 100 % удовлетвореност след четвъртия път на използване на новите женски кондоми. След първата публикация за новите презервативи, в компанията постъпили множество запитвания – хората имали желание да се снабдят с новите по рода си кондоми.

Все още от компанията IXu не са избрали кой ще произвежда тяхното изобретение – очаква се това да се случи в близките шест месеца.

На пазара кондомите ще излязат още по-късно – след най-малко година и половина. От IXu очакват съвсем скоро да излезе разрешителното от Федералното управление за надзор върху качеството на хранителните и лекарствените препарати.

Компанията-изобретател на женския презерватив, който гарантира оргазъм, участва в състезание за създаването на най-добрите кондоми от 2013 година. Конкурсът е създаден от Фонда на Бил и Мелинда Гейтс.

Други учени от Австралия пък са решили да изобретят ултра тънък кондом, съобщава вестник „Дейли мейл“. Новите презервативи се изработват от хидрогел – това е твърдо и гъвкаво вещество, което се усеща като човешка тъкан, обясняват учените.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати