ezine.bg»Статии»Интимно»Ставаме секс тигрици, когато сме на диета

Ставаме секс тигрици, когато сме на диета

Любов
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Дамите, които изпълняват хранителни режими, имат по-голямо желание за секс от останалите жени, твърдят учени от Калифорния. Добре хранещите се жени, които обичат да ядат висококалорични храни, по-рядко изпитват желание да бъдат интимни с партньора си.

Изследването е направено с помощта на доброволки, като всички участнички са били на възраст между 18 и 35 години. Учените разделили жените в две групи. Едната от групите била на строг режим, а жените от другата група можели да си похапват каквото поискат.

Жените, които не можели да се хранят нормално, били готови да правят секс три пъти на ден, защото чувството на глад след това изчезвало, твърдят учените.

Гладът значително увеличава нивата на половите хормони, посочва се в резултатите от проучването. След секс пък ендорфинът компенсирал липсата на калории в организма, допълва се в проучването.

Оказва се още, че дамите са и по-склонни да правят различни експерименти в леглото, отколкото си признават. Всяка трета жена бленувала за забавление в леглото с двама мъже, посочват резултати от друго изследване, направено от марка презервативи. При мъжете цели 74 на сто си мечтаели да правят тройка. Разбира се, мечтата на господата е да бъдат в едно легло с две жени.

Диета

Оказва се, че за трети човек господата биха подбрали съседка, сервитьорка от любимо заведение или най-близката приятелка на своята любима. Резултатите показват още, че около десет на сто от дамите предпочитат да правят секс за една вечер, а всяка десета жена обича аналния секс.

Девет на сто от нежните половинки пък имали желание да разберат какво е да изневериш на партньора си и били склонни да го направят. От компанията за презервативи са се поинтересували и по какви критерии жените подбират партньорите си.

Дамите не се интересували от външния вид чак толкова много – едва за 19 % от тях, визията била на първо място. 54 % от жените обяснили, че най-важна за тях била любовта, а едва девет на сто смятали секса за най-ценен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати