ezine.bg»Статии»Интимно»В САЩ пускат женска виагра

В САЩ пускат женска виагра

Виагра

За мъжката виагра се говори все по-усилено през последните десетилетия. За сметка на това афродизиакът за жени под формата на таблетки не е чак толкова разпространена стока. Много скоро обаче този фармацевтичен продукт може да залее американските пазари.

Консултативна експертна комисия посъветва Американската Агенция за лекарствата (FDA) да се съгласи с пускането на първата женска виагра.

Това, разбира се, трябва да се случи само след изпълняването на няколко условия, тъй като все пак чудодейното хапче, което ще възпламенява позаспалите женски страсти, крие своите странични ефекти.

Досега Американската Агенцията за лекарствата два пъти е отказала да пусне въпросното лекарство, наречено Флибансерин. Сега обаче след препоръката на консултативната експертна комисия нещата се променят.

Специалистите приеха с осемнадесет на шест гласа препоръката да се даде зелена светлина на продажбата на Флибансерин, като това се случи само при условие, че производителят на хапчето Спраут фармасютикълс /Sprout Pharmaceuticals/ осигури процедури, които да са гарант, че бъдещите потребители на веществото, ще са съвсем наясно с опасностите, които може да отключи приемът му. Става въпрос са симптоми като ниско кръвно налягане, припадъци и сънливост.

Интимност

Положителната нагласа към Флибансерин се дължи на интензивните кампании, които неговият производител беше предприел в полза на продукта си.

Лекарството е предназначено за дами, които не са навлезли в менопауза, но пък заради напрегнатото си ежедневие или поради загубения интерес към партньора си, вече не се радват на диво сексуално желание. Предполага се, че то ще разнообрази и дори подобри до голяма степен сексуалния живот на представителките на нежния пол.

И докато някои дами търсят вълшебно хапче, с които отново да се превърнат в секс тигрици, други споделят, че успяват да се разгорещят преди сюблимния момент със своята дългогодишна и вече не толкова интересна половина с помощта на фантазии.

Цели 70 процента от дамите споделят, че преди да си легнат до мъжа си, си мислят за креватни изпълнения с друг партньор.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати