Носеното женско бельо стана хит в Интернет

Носено бельо

Носеното женско бельо се превърна във все по-търсена стока в Интернет. Фетишисти и хора с нетрадиционни сексуални предпочитания не се стесняват да броят дори по двеста долара, за да си закупят употребяваните гащи на някоя дама. Представителките на нежния пол пък изглежда нямат нищо против да продават и най-интимните си дрехи.

Купувачите обаче имали и своите изисквания. За да са сигурни, че бельото наистина е на жената, която го продава, те изисквали от нея и фотос, на който ясно се вижда, че тя го носи. Сред най-важните условия на купувачите е и бельото да не бъде изпрано. В противен случай цената му би паднала.

При вида на подобна обява в интернет няма как да не се запитаме кой би си купил точно такъв артикул.

Светът е толкова разнообразен, че има всякакви особняци. Очевидно някои от тях имат слабост към употребявано женско бельо и не се притесняват да отделят средства, за да задоволят тази своя страст.

Бельо

Няма нищо лошо в подобен вид търговия, след като и двете страни печелят, коментират сексолози.

Оказва се, че търговията с носено женско бельо не е хит само на Запад, но и у нас. Все по-често могат да се видят обяви в родни сайтове, където потребители изкупуват дамски бански, жартиери, бикини, чорапогащници прашки, боксерки, сутиени и бюстиета и уверяват, че ще ги заплатят отлично. Един от фетишистите дори подчертава, че търсеното от него бельо, трябва да е носено поне два дни.

Цените на тези специфични артикули тръгват от пет лева, но могат да достигнат до седемдесет лева бройката. Като колкото по-силна е миризмата на бельото, толкова по-висока е неговата стойност. В бизнеса с носеното бельо се включват дами на всякаква възраст, за които сексуалните фетиши на мъжете са добре дошли.

Заедно с описанието на въпросното употребяемо бельо те правят реклама и на собствената си визия. За по-голяма поръчка дамите дори предлагат намаление. Клиентите на тези госпожици също са разностранни личности. Към предлаганата от тях стока интерес проявяват както ученици, така и позастарели вече господа.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати