Сексът преди изпит - гарант за отлична оценка

Сексът преди изпит - гарант за отлична оценка

Ползите от креватните упражнения напоследък все по-често се коментират от специалистите. Според изследванията редовният секс спомага за поддържането на тялото ни в добра форма, подобрява вида на кожата ни, повишава имунитета, грижи се за качествения сън, намалява усещането за болка, понижава кръвното налягане, повдига самочувствието, сплотява влюбените и ги прави по-приятелски настроени към останалите хора.

Оказва се също така, че при представители на силния пол редовната еякулация сексът предпазва от рак на простата, удължава живота и подобрява паметта.

Наскоро психолози откриха още полезни въздействия на интимните ласки върху хората. Благодарение на честия секс господата работят по-продуктивно, а дамите могат да релаксират по-качествено, смята експертът Питър Съдингтън. Сексологът стигнал до тези изводи вследствие на собствената си практика, както и след анализите на редица проучвания.

Сексът преди изпит - гарант за отлична оценка

По думите на Питър Съдингтън креватните изпълнения преди началото на трудовия ден или дори по време на работния процес помагат на мъжете да се освободят от напрежението, което пък води до повишена производителност в работата им.

Долу-горе по същия начин редовният полов живот влияе и на студентите. Специалистът смята, че сексът преди явяване на изпит помага на студентите след това да изложат повече знания.

Сексологът обяснява този феномен с факта, че по време на секс студентите се освобождават от образувалия се стрес, вследствие на което паметта им се обостря и мозъкът им може да поеме много повече информация.

Питър Съдингтън обяснява и как действа половият акт при представителките на нежния пол, които работят. По думите му интимните ласки преди или по време на трудовия ден също действат благотворно на дамите.

Те им помагат да се съсредоточат по-лесно в задълженията си, но все пак при тях не се наблюдава кой знае каква завишена производителност, каквато е налице при господата.

Според становището на Питър Съдингтън жените все пак са късметлийки, тъй като при тях милувките с партньора отказват чудесно въздействие след работа. Сексологът обяснява, че сексът кара дамите да забравят за тежкото ежедневие, което са имали в офиса, и да се заредят с енергия, която ще им е нужна на другия ден.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати