Топ 5 фрази, с които жените отказват секс през ваканцията

Сексуални проблеми

Британски таблоид публикува изключително интересно проучване. Журналистите са класирали топ 5 на оправдания на жени, които изневеряват, с които отказват на секс на мъжете си по време на ваканция.

Допитването е обхванало 4251 жени от над 20 страни. Почти всички дами от анкетираните казват, че сексуалният им живот силно се активизира по време на летните отпуски. Повече от половината – около 65 % пък признават, че се оправдават по един или друг начин пред партньора си, за да му откажат любовни ласки, тъй като се готвят да му изневерят с друг.

Първо място, с 19.5%, печели фразата: Прекалено е топло, а ние сме много потни. Второ място, с 17.6%, е оправданието с възможни хранително отравяне и болки в стомаха. На трето място се нарежда репликата: Пих твърде много, замаяна съм, с 16.3%.

Умението да прехвърлят вината ясно личи в четвъртото оправдание, с което жените отказват секс. Те обосновават отказа си с факта, че партньорът им цял ден е заглеждал другите жени по плажа. Петото място печели най-клишираното оправдание: Явно съм изгоряла, цялата горя. То е посочено от около 11 на сто от дамите.

Специалистите са категорични, че отказаният секс е неоспорима разновидност на манипулация. В други случаи е шантаж. Когато нищо не помага, жената прибягва до този жесток метод, който би сломил и най-силния мъжкар. А изходът е един - тя да получи това, което иска.

Изневярата също е сред най-честите причини за отказ от секс. Ако жената все по-често отказва любовни ласки, напълно възможно е да се интересува повече от секса с друг мъж.

Сред останалите причини за отказ за секс може да е фактът, че партньорът ѝ я е ядосал. Когато една жена се чувства изнервена, тъжна, объркана или стресирана, последното нещо, което иска да прави, е секс.

Подобен отказ обаче може да е резултат от опита ѝ да контролира половинката си и да доминира във връзката. Това най-често е резултат от стрес, който е следствие на наличието на арогантен началник, доминираща приятелка или много покровителствена майка.

Отегчените жени също отказват секс. Ако тя е неудовлетворена от сексуалните отношения, най-вероятно е просто да ги откаже.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати