ezine.bg»Статии»Интимно»Любимата секс поза на мъжа издава характера му

Любимата секс поза на мъжа издава характера му

Секс пози

Много мъже не обичат да споделят чувствата и емоциите си, защото се чувстват уязвими. Съществува обаче и друг начин, по който може да разгадаете характера на вашия възлюбен. Ако сте наблюдателни по време на полов акт, то със сигурност сте забелязали коя секс поза предпочита вашият мъж. Вижте какви тайни нашепва тя за него.

Мисионерска поза

Мъжете, които си падат по креватните упражнения в традиционната мисионерска поза, са консервативни личности. Те ценят високо моралните ценности у един човек и държат на сигурността. Понякога може да са несигурни в своите действия, затова предпочитат да виждат емоциите на жената. Ако очаквате забавления и щури вечери от този мъж, няма смисъл да се надявате напразно, защото той търси спокойствие и уют.

Кучешка поза

Господата, които предпочитат тази поза, обичат да контролират всичко, включително жената до тях. Въпреки това те по-скоро я използват като трофей, без да навлизат твърде емоционално във връзката. Властни са и държат на всички да им е ясно, че те командват. Егоистичната природа на тези мъже ги кара да избягват зрителния контакт с партньорката.

Ездачка

Секс

Честито на печелившите! Макар тази поза да се възприема като мързелива, що се отнася до мъжката активност, тя говори, че вашият човек ви обича истински. За него няма по-голяма радост от това да гледа голото ви тяло върху него. Освен това той очевидно поставя вашето удоволствие на първо място, позволявайки ви да диктувате темпото в секса.

Обратна ездачка

Това е позата, която задължително присъства в по-пасивните господа, които щедро предоставят тялото си за сексуални експерименти. Те са готови за подвизи по всяко време, стига да не им се налага да полагат особени усилия. Обичат да се наслаждават на момента и не държат много на романтичните прояви на привързаност.

Лъжички

Много двойки заспиват в тази поза, но колко от тях се отдават на плътски удоволствия по този начин? Мъжете, които я предпочитат, държат много на половинката си в емоционален аспект. Те са романтични, страстни и малко ревниви. Опитват се да ви държат здраво и да ви притискат до себе си. Бъдете сигурни, че това е провокирано от силна любов, а не от собственическо чувство.

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати