Най-възбуждащите аромати

Ванилия

Обонянието е един от най-сигурните методи за възбуда. И двата пола са безсилни пред магията на ароматните молекули. Всеки от тях обаче има своите предпочитания.

Лавандула, канела и розмарин – това са ароматите, които обезоръжават всяка жена. Приятното ухание на някоя от тези миризми неминуемо носи със себе си палави помисли. Ако мъж иска да спечели сърцето на някоя дама, то е най-добре да се спре на парфюм, в чието съдържание присъства някой или комбинация от тези аромати.

Ако все пак никой от тези аромати не ви допада, то заложете на екзотичния мирис на печена тиква. Преди няколко години изследване постави този нетипичен аромат на първо място сред ароматите, които възбуждат нежната част от човечеството.

При мъжете има доста по-богат набор от аромати, които възбуждат на мига. На първо място специалистите поставят ароматът на шоколад. Според изследванията, той активно стимулира мозъка и кара мъжа да се настрои романтично.

При проведения експеримент мъжете, на които бил пуснат шоколадов аромат, оценили показаната им на снимка жена като по-привлекателна, от останалите.

Кокос

Кокос, тоалетно мляко и ванилия – това са сред останалите възбуждащи за силния пол аромати. Така че, ако някоя дама иска да привлече своя избраник, е добре да заложи на някой от тях. Тоалетна вода или парфюм с една или с комбинация от тези съставки, ще ви приближат по-лесно до сърцето или поне леглото му.

Оказва се още, че любовта на мъжа наистина минава през стомаха, а за да се увеличи притокът на кръв към половия орган е необходима единствено миризма на пица и на печено телешко.

Мъжете реагират по-активно на уханието на сладкиши с канела и ягоди, отколкото на който и да било парфюм. В списъка на възбуждащите аромати за мъжете влизат още източните подправки, поничките, пуканките, тиквеник или тиквен пай, женското биле.

Въпреки всичко обаче, специалистите са категорични, че и за двата пола няма нищо по-възбуждащо от аромата на чистото тяло. То действа като силен афродизиак и за мъже, и за жени.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати