ezine.bg»Статии»Интимно»Палави техники при правенето на орална любов

Палави техники при правенето на орална любов

Секс

Няма мъж, който да не се възбужда само от мисълта за женски устни, обгърнали мъжествеността му. Ако твърди обратното, значи лъже. Оралната любов, която жената отдава на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него – дамите също трябва да се наслаждават на този процес.

Днес ще ви запознаем с няколко техники, които ще изпратят партньора ви на седмото небе от удоволствие, а вас ще ви накарат да се почувствате като истински богини.

Използвайте езика максимално

Движенията навън и навътре от устата са повече от ясни, но ако езикът стои само на едно място, това определено не увеличава много удоволствието на половинката ви. Започнете с бавно облизване по цялата дължина на члена му. Представете си, че е близалка или сладолед. Ако се практикува с удоволствие, той със сигурност ще го усети, както и обратното.

Орална любов

Поддържайте визуален контакт

Това наистина действа адски възбуждащо на срещуположния пол, защото означава, че сте напълно сигурни в това, което вършите. Ако избягвате визуалния контакт и мислите само за техниката, най-вероятно изглеждате като срамежлива ученичка, която се кани да препише на изпит. Погледът действа сближаващо, не го забравяйте. Виждайки неговата възбуда и удоволствието, което е изписано на лицето му, и на вас ще ви стане по-хубаво.

И мъжете имат G-точка

Обърнете внимание и на едно друго тайно местенце на мъжа – перинеума. Това е областта на между скротума и ануса. Тази част е също толкова чувствителна, колкото е и пенисът. Галете, потупвайте, натискайте леко – всичко това ще го побърка.

Не пропускайте главичката и тестисите

Еднообразните движения на главата понякога стават доста скучни, така че трябва да помислите как да ги разнообразите. Главичката на мъжкия пенис е особено чувствителна на допир, тъй като там се намира голямо количество от нервните окончания.

Това я прави особено важна част от цялата мъжественост, така че заслужава да ѝ отделите специално внимание. Същото важи и за тестисите, които може леко да галите или подръпването, докато устата ви е заета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати