Чертите от женския характер, които мъжете обожават

Двойка

Често пъти не знаем как да впечатлим един мъж – дали трябва да се държим като нежно и добро момиче, или точно обратното. Истината е, че всеки човек е различен, както и неговите предпочитания, така че не съществува точна рецепта, която да действа на всички представители на силния пол.

Ключът към успеха обаче се намира в баланса. Никой не обича разглезените и капризни кукли, нито пък арогантните и наперени мъжки момичета. Просто бъдете себе си. Ако искате обаче да предизвикате мъжкия интерес още повече, не е лошо понякога да изкарате ето тези черти на характера, които могат да побъркат и най-апатичния господин.

Непредсказуемост

Уютните и спокойни вечери, прекарани пред телевизора с пуканки в ръка, наистина са безкрайно идилични. Но дори те губят своя чар, ако се превърнат в рутина. А повече от всичко мъжете мразят еднообразието. Ето защо не е лошо понякога да поемате инициатива и да измисляте интересни занимания, с които да разчупите сивото ежедневие. Отидете на планина, на кино или се съберете с приятели в някой бар.

Увереност в себе си

Любов

Колкото и близък да чувствате вашия партньор, никога не показвайте ниско самочувствие. Дори да сте качили няколко килограма или да ви я излязла малка пъпка, нека това не променя самооценката ви. Мъжете уважават уверените жени, които знаят какво притежават.

Непослушание

Няма как да не сте чували клишето, че перфектната жена е примерна дама в обществото и истинска мръсница в леглото. Мъжете са обсебени от секса, това е истината. И няма да имат нищо против, ако покажете дивата си природа някоя вечер.

Красноречие

Обикновено жената очаква от своя мъж той интуитивно да се досеща какво тя иска. За съжаление, представителите на силния пол не са надарени с телепатични способности. Ако говорите направо за вашите желания, очаквания и мечти, той ще го оцени.

Страст

Тук не става въпрос само за забавленията между завивките, които съвсем не бива да бъдат подценявани, разбира се. Правете всичко със страст. Карайте се, смейте се на висок глас, танцувайте и каквото още ви се прииска. Мъжете са истински ценители на женската страст, а най-добрият пример за това са италианките, след които господата тичат като малки кученца.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати