Женските действия, които провокират изневяра

Изневяра

Темата за мъжката изневяра вълнува както жените, така и редица психолози. Често се приема, че това е заложено в природата на силния пол, но истината е, че съществуват много фактори, които провокират това да се случи. Сред тях попадат и различни поведенчески особености на жените, които са в състояние да накарат мъжа да кривне от правия път. Ето кои са те.

Либидото ви е спаднало

Ако ви липсва желание за секс, замислете се дали съществува сериозна причина за това - депресия, лекарства, стрес или проблеми във връзката. Отказът от плътски удоволствия обаче може да накара половинката ви да потърси разнообразие в чуждо легло. Решението не е да правите секс без желание, а да поговорите заедно и да откриете в какво се корени проблемът.

Всеки дребен спор се превръща в скандал

Едно от нещата, които мъжете не търпят, е постоянното мрънкане и навлизане в спорове за дреболии. Бъдете малко над нещата и не тормозете половинката си за всяко нещо, което ви дразни, защото макар да е мъж, той също има нужда да се чувства обичан и поощряван, а не постоянно хокан.

Ограничавате личното му пространство

За разлика от дамите, представителите на силния пол пазят със зъби и нокти свободата, хобитата и личното си пространство. В една пълноценна връзка и двамата трябва да имат е време за себе и за своите приятели. Ако се опитвате да ограничите тези чисто човешки нужди, вашият партньор може да потърси друга дама, която да го разбира.

Причини за изневяра

Изисквате от него твърде много

Да, всяка жена заслужава хубав букет рози или подарък без причина. Но много жени просто се самозабравят и започват да изискват твърде много от своите половинки - скъпи вечери, екзотични екскурзии и т.н. Не забравяйте, че никой не ви е длъжен за нищо, колкото и да ви обича. А, ако толкова искате дадено нещо, най-добре сама да го постигнете – това ще ви даде доза самочувствие, че сте самостоятелна и независима жена.

Сексът е скучен

Това е проблем за много двойки, които са от дълго време заедно. И си има своето решение. Говорете, споделете си фантазиите и желанията и обсъдете какво всеки един от вас е склонен да направи или не.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати