Не спирайте да хвалите мъжа, докато сте в леглото

Орална любов

По време на любов, и по-специално на орална любов, мъжете трябва да бъдат хвалени, твърдят американски специалисти, заели се да разкрият ключа към мъжкото щастие в кревата. Според данните от изследването удовлетвореността на мъжа зависи до голяма степен от поведението на партньорката по време на този акт.

До момента бе залегнало мнението, че мъжете са най-удовлетворени, когато партньорката им прави орална любов или когато хвали мъжката им гордост. Учените са категорични, че тези неща биват заместени от хвалбите на партньорката по време на оралната любов – те оказват най-мощно влияние върху сексуалната самооценка на младия мачо. Те са и от решаващо значение за степента на интимната му удовлетвореност с конкретната дама.

В изследването са взети под внимание факторите за удовлетвореност на 18-27-годишните мъже и жени. Резултатите показват, че поведението на партньорката по време на кунилингуса е много определящо за това как се чувства мъжът.

Колкото повече жената хвали партньора си, толкова по-амбициран и удовлетворен е той. Стоновете, охканията и възгласите не са достатъчни за повечето запитани. Силният пол се нуждае и от вербални и словесни потвърждения, че на нея ѝ е хубаво и той прави всичко перфектно.

Орален секс

Разбира се, комплиментите са нещо страхотно, стига да не се стигне до другата крайност, която отблъсква мъжете. Жената не бива да мълчи през цялото време, но и не бива да прекалява с разговорите. Шегите също не са добре идея.

Друга тенденция, наблюдавана при младите мъже, е че те са склонни да приемат всякакви указания и забележки по време на този акт, стига те отново да са поднесени с комплимент и под нежна форма. Основното в случая е партньорката да не стои безмълвна. Няма нищо по-ужасно за мъжа от липсата на каквито и да звуци от страна на жената. Дори несвързаните думи са по-добре от нищо.

Като цяло мъжете харесват оралната любов във всичките ѝ форми. Сред другите установени в проучването факти, е това, че по-голямата част от тях не си падат по жени, които отказват да им доставят това несравнимо удоволствие.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати