ezine.bg»Статии»Интимно»Мъжете изневеряват на по-успешни жени

Мъжете изневеряват на по-успешни жени

Успешна Жена
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Учени твърдят, че са намерили модел на мъжката изневяра. Изследването им е продължило десетилетие. Мъжете изневерявали повече, ако половинките им имат повече професионални успехи и съответно получават по-голяма заплата от тях самите, твърдят специалистите.

Изследването е проведено с помощта на хора, които са били между 18 и 32 години. Специалистите са записвали месечния доход на всеки от участниците и са следили как се развиват отношенията им с половинките, както и професионалното им развитие.

Десет години след началото на проучването става ясно, че господата са по-склонни да изменят на половинката си, ако тя получи повишение и си вдигне месечната заплата с 15 на сто.

Ако господата са с по-висок доход от жените си, не били толкова склонни да кръшкат активно, твърдят учените.

В същото време, обаче, е научно доказано, че жените не виждат основание за изневяра, дори само те да носят приходи в семейството.

Изневяра

Друго изследване от Великобритания посочва, че там една трета от хората искат да имат извънбрачна афера. И докато първите си остават на този етап - само с желанието, то една пета от британците, вече са осъществили своето желание.

Изводите на специалистите са направени след проведена анкета, в която са взели участие повече от 1600 души. Тези хора съвсем спокойно и без капка притеснение са разказали какви са и най-дълбоките им интимни тайни, както и какво е отношението им към изневярата.

От тази една пета, които вече имат или са имали извънбрачни връзки, има хора, които са имали повече от пет афери по време на браковете си.

Мъжете изневерявали повече с колежките си, докато дамите се спирали на свои приятели, твърдят изследователите. И двата пола са изневерявали с бивши партньори – според анкетата това са 12 на сто от хората, както и съсед – 8%.

Анкетираните са разпитвани и кое за тях е изневяра. Резултатите са доста шокиращи, защото 18 % твърдят, че сексът с платена жрица на любовта не може да бъде изневяра, а други 16 %, че оралният секс не е измяна към любимия.

Според 33 на сто пък размяната на текстови съобщения със сексуален характер в никакъв случай не е изневяра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати