ezine.bg»Статии»Интимно»Сексуална съвместимост на зодиите

Сексуална съвместимост на зодиите

Жана Г.Жана Г.
Новак
554243
Сексуална съвместимост
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Сексуалната съвместимост е важна и често проблемите с нея се отразяват негативно на връзката, водят до изневери и до раздяла. Сексуалната съвместимост на зодиите определя кой с кого ще се чувства най-добре в спалнята.

Овен

Пламенният Овен има нужда от Лъв и Стрелец, когато е в най-младите си години. След като стане малко по-зрял, той се чувства идеално в компанията на Телец и Дева. На по-късен етап от живота си Овенът се разбира добре в спалнята с Везни.

Телец

Телецът е съвместим с Козирог и Дева преди 30-тата си година, след това открива интересните страни на контакта с Близнаци и Овен, които разпалват страстта му. Телецът може да се чувства много добре и със Скорпион.

Близнаци

Зодии

Близнаците са динамичен знак, който обича промените, затова те искат да опитат от всичко. Но най-добре се чувстват в леглото с Везни, Водолей, Телец и Овен, защото те им дават това, от което имат нужда - разнообразие и изненади.

Рак

Родените под знака на Рака намират щастие в леглото в компанията на Скорпион и Риби. На по-късен етап от живота си те предпочитат Близнаци и Дева, както и Козирог, защото се чувстват по-добре с тях.

Лъв

Лъвът трябва да търси партньори сред родените под знака на Овен и Стрелец. Тези огнени личности ще му дадат всичко, което иска. След като отмине 35-я му рожден ден, Лъвът става по-умерен и добре се разбира в леглото с Козирог и Близнаци, както и с Везни и Скорпион.

Дева

Девата е съвместима в леглото с Телец и Козирог, а след като премине в средната възраст, предпочита да се забавлява със Скорпион, Лъв и Стрелец. Родените под знака на Везните намират щастие в спалнята с Близнаци и Водолей. Везните откриват нови сексуални хоризонти в компанията на Скорпион и Овен, Риби и Стрелец.

Скорпион

Скорпионът намира добри партньори сред родените под знака на Рака и Рибите. Той се разбира добре в леглото с Козирог и Дева, Телец, Везни, Стрелец и Водолей. Динамичният Стрелец намира добър партньор сред родените под знака на Телец, Риби, Дева, Близнаци и Везни.

Секс

Козирог

Козирогът се радва на хармонични сексуални отношения с родените под знака на Риба, Дева и Телец. За сметка на това трябва да стои далеч от представители на Близнаци и Овен, защото тяхната прекалена прямота и фантазии в кревата, може да ги смути.

Водолей

Интелигентните Водолеи имат нужда от стимулиране на сексуалните фантазии и им трябват партньори, които могат да събудят в тях вдъхновение към нещо приключенско. Идеалните за тях партньори са Близнаци и Овен, но за нищо на света не бива да си лягат с Дева.

Риби

Рибите се чувстват много добре в спалнята в компанията на Рак, Скорпион, Везни, Водолей и Дева. Но Рибите най-трудно намират щастие в секса, затова им се иска да опитат всичко, за да разберат с кого и как ще им е най-приятно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
anonimen
anonimen
27.03.2016 23:07
niama za vezni
13
3
Любовчето
Любовчето
28.07.2017 01:18
Има. Везните откриват нови сексуални хоризонти в компанията на Скорпион и Овен, Риби и Стрелец. В описанието на Девата.
0
0
Анонимен
Анонимен
26.09.2015 17:40
Забравили сте да напишете за стрелец. С кого е съвместим.
15
18
Любовчето
Любовчето
28.07.2017 01:19
Има в описанието на скорпиона
0
0
ннн
ннн
26.03.2016 01:18
не са
Динамичният Стрелец намира добър партньор сред родените под знака на Телец, Риби, Дева, Близнаци и Везни.
7
11