Сексът е универсално лекарство

Секс

Науката е категорична, че всеки, който иска да е здрав, трябва да прави колкото може повече секс. Той е не само приятен, но и изключително полезен и здравословен. Ето защо:

По време на секс се отделя успокоително, десет пъти по-ефективно от валиума.

Сексът лекува депресия. По време на секс в кръвта се отделя ендорфин, който повишава позитивните емоции и общото чувство за добро физическо здраве.

Интимността между партньорите действа като естествен антихистамин. По този начин той се превръща в своеобразна превенция срещу астмата, сенната хрема и техните симптоми и прояви.

Сексът облекчава и намалява напрежението, като по този начин лекува главоболието.

По време на секс всеки се поти малко или много. Отделяната пот прочиства порите и прави кожата нежна.

Секс в Леглото

Учените са установили, че честите любовни ласки намаляват риска от обриви, дерматит и петна по лицето.

Цялостно тонизиране. Дори най-бързият секс се равнява на плуване на 20 дължини в басейна, но е доста по-забавен.

По време на секс се горят много калории. Редовните креватни упражнения могат да ви спестят фитнеса.

Учените са установили, че по време на секс в женския организъм се отделят големи количества естроген. Този хормон прави кожата гладка и придава блясък на косата.

Сексът върви ръка за ръка с много целувки. Слюнката, която се отделя при тях, понижава киселинната активност и премахва храната от зъбите. Това ги предпазва от разваляне.

Сексът бори свободните радикали, които са причина за развитието на редица заболявания, включително и рак. Те биват неутрализирани от хормоните, които се отделят по време на полов акт. Условието тук обаче е, че те се отделят след 30-тата минута.

45 минути секс води до образуването на фермент, близък по своето действие до инсулина, който неутрализира излишната захар. Това е от изключително голямо значение за диабетиците, които буквално могат да контролират състоянието си със секс.

Час и половина секс са необходими, за да може и страдащите от ставни заболявания да се възползват максимално от позитивите от половата близост.

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари