Какъв е сексът с мъж Телец?

Секси

Мнозина смятат, че мъж, роден под зодиакалния знак Телец, е идеалният любовник. Той е чувствителен, но същевременно зачита и разбира чувствата на партньора си. Този господин определено няма нужда да бъде подготвян и окуражаван, за да пристъпи към действие. Важно е да бъдете търпеливи, защото тази зодия обича сигурността и спокойствието.

Мъжът Телец не се съмнява ни най-малко в сексапила си и затова не изпитва нужда да си вдига самочувствието за сметка на партньорката си. С него няма да ви се наложи да се преструвате или да се нагаждате към вкусовете му. За него жената е прекрасна такава, каквато е – естествена и непринудена.

Що се отнася до забавленията под завивките, той обръща достатъчно внимание на нуждите на своята половинка. Надали ще ви накара да правите нещо против желанието си, но може по доста хитър и ловък начин да ви накара да бленувате за същото нещо като него и в крайна сметка пак да получи това, което иска.

Някои жени намират Телците за малко скучни и праволинейни от сексуална гледна точка. Но пък резултатът при тях е винаги сигурен. Те компенсират липсата на въображение с умението си да правят любов до безкрайност.

Двойка

За тези мъже сексът трябва да бъде предшестван от романтика, пък била тя и в минимален аспект. Приятна вечеря, мил жест, прочувствен разговор… Що се отнася до цялостната обстановка по време на сексуалния акт - комфорт, мека светлина, тиха музика са неговите представи за сексуален рай.

Мъжът Телец е ревнив. Той иска всичко за себе си. Известно е, че мъжете от тази зодия значително рано започват да се интересуват от секс. Обикновено са ненаситни, но никога с цената на грубост или насилие. Телецът не обича секс на бърза ръка. Трябва да е убеден, че моментът е настъпил, за да се чувства спокоен и уверен.

На Телеца ще му допадне да прави любов върху животинска кожа, ще го зарадвате и ако оберете с уста капки шампанско от тялото му.

Телците се възбуждат от естествените миризми на женското тяло и едва ли ще откажат да ви направят масаж. Общо взето, всички еротични сцени, които сте виждали в някой романтичен филм, най-вероятно са плод на фантазиите на Телците.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти