Нова дисциплина - въздушен секс!

Въздушен секс

Air Sex или въздушен секс е нещото, което набира все по-голяма популярност отвъд Океана. Реално става въпрос за пародия на порното.

Въздушният секс представлява пърформанс, който се играе пред публика. Неговото начало е поставено в Япония, но днес подобни представления масово се провеждат в САЩ.

В шоуто мъже и жени под съпровода на музика симулират сексуален акт с невидим партньор. Действията им често са преувеличени и комични, а целта е състезание между участниците. Печели този, който симулира по възможно най-креативен и атрактивен начин.

Всички участници във въздушния секс са с дрехи. Голотата е напълно забранена. Освен акта те трябва да изиграят на сцената и флирта, съблазняването и любовната игра, както и оргазма.

Атрактивното шоу се радва на огромна популярност и е едно от най-успешните в развлекателна индустрия в САЩ. Успехът идва най-вече от импровизациите на участниците, които предизвикват изключително комичен ефект и искрен смях.

Срещу билет от едва 7 долара всеки американец може да се наслади на вариациите от интерпретации. Някои залагат на откровени имитации на популярни филми, други предпочитат популярни личности, но най-често представяните сцени са чиста пародия на порното.

Журито, което оценява изпълненията, е публиката, съставена основно от комедианти и сексолози. Сред тях всеки път присъства Лица Ан – легендарна порноактриса, която коментира всеки представил се.

Освен всичко друго въздушният секс вече има и своя федерация със собствен сайт в интернет. Там се публикуват видеоклиповете на най-атрактивните участници, както и графикът на своеобразните турнири, които се провеждат из цялата страна.

В САЩ подобни състезания се провеждат от 2007 година. Освен основните в Остин, щата Тексас, има още 40 регионални такива шоу-конкурси, които се провеждат в цялата страна. Организаторите са радват както на все по-голям интерес от желаещи да участват, така и на многото бракове, сключени след запознанства в шоуто.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати