Какъв е сексът с мъж Рак?

Мъж Рак

Мъжът Рак е изключително интересна личност, щом стане дума за любовните му отношения. Всъщност за него любов и секс е съвсем едно и също нещо. Ракът умее да създава комфорт – цветя, свещи, хубаво вино, музика.

На него много му се отдава ролята на учител и просто обожава да се превъплъщава в нея. Умната жена би трябвало да го остави да вярва, че той я ръководи в секса – тя нищо няма да загуби от това, но ще спечели много. Ракът е и търпелив, и настойчив, трудно се отказва от желанието да изживее приятни мигове.

Единственото, от което той наистина има нужда, е постоянното одобрение и поощрение на действията му. Ако партньорката го увери, че той е прекрасен любовник, Ракът ще направи всичко възможно, за да не я разочарова.

Ракът не е от онези мъже, които забравят за предварителната сексуална игра и бързат да преминат към самия акт. Много държи не само да е щастлив и доволен, но това да се отнася и за партньорката му. За него няма нищо по-важно от синхронния оргазъм, който възприема като доказателство за силна любов.

Ако вече имате връзка с мъж от тази зодия, сигурно сте се убедили, че любовта и сексът вървят ръка за ръка за внимателните Раци. Този господин първо трябва да се чувства сигурен в любовта, за да се отпусне в секса.

Това определено не е знак, който ще видите с камшици и вериги. Ракът имат нужда от сигурност, затова действайте бавно и го омайвайте. Макар да са представители на силния пол, тези мъже се разтапят щом са в ръцете на любимата жена – обичат да ги галите и гушкате.

Любов

В случай че цените изключително много свободата и личното си пространство, може би трябва да се замислите, преди да се впуснете в любовни приключения с Рак. Тъй като този мъж е изключително верен и привързан към своята избраница, той държи да получава същото в замяна.

Не разчитайте на лек сладникав роман с този зодиакален знак, защото драматизмът просто му тече във вените. Ако не му показвате достатъчно често любовта и загрижеността си, Ракът най-вероятно ще се затвори в себе си и ще се отдръпне.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати