Какъв е сексът с мъж Везни?

Интимност

Мъжете Везни балансират между това да бъдат секси и големи любовници, което ги прави номер едно в задоволяване на чуждите нужди. Търсят сигурността, спокойствието и липсващото им у другите хора. Мъжете с тази зодия се нуждаят от любов и одобрение.

Балансът е изключително важен за представителите на силния пол, родени под този знак. Те винаги търсят справедливо решение и са готови на компромис в името на правосъдието.

Тяхната склонност да претеглят всички възможности често ги забърква в афери. Понякога преминават през редица повърхностни срещи, докато не срещнат подходящата жена, в която да "инвестират".

Мъжът Везни обича да има приключение в секса. Нищо чудно да ви предложи да го направите в тоалетната на заведението или в асансьора. Той обича чувството, че може да бъде хванат. Само че, забележете нещо – идеята е негова, но как ще протече самото изпълнение предпочита вие да решавате.

Мъж Везни

Приключенията под завивките могат да бъдат описани като приказно, чувствително изживяване, наподобяващо в голяма степен секс сцена от филм. Бъдете готови за много целувки, милувки и други нежни движения.

Мъжът Везни има голямо въображение, затова може да се нарече „творчески любовник“. Везните са добри в това, което правят и винаги са готови да опитат нещо ново. Създайте атмосфера със свещи и ароматизирани масла за масаж, за да успеете да се потопите напълно в приказния свят, който обитават господата Везни.

Не се учудвайте, ако ви задават въпроси преди да пристъпите към действие – този мъж се стреми да достави удоволствие на партньорката си, вълнува се силно, но не понася нетърпеливите дами.

Ако установи, че вие бързате да получите сексуална наслада и не го оставяте да се наслади на преживяванията си – няма да получите нищо или това ще е последната ви среща.

За него всеки интимен контакт е отделно и значимо събитие, нямащо нищо общо с рутинния секс “по задължение”. Той е склонен към воайорство и с удоволствие може да наблюдава как друга двойка прави секс или пък да използва огледало, за да гледа отстрани себе си и партньорката си.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати