Какъв е сексът с мъж Скорпион?

Секс

Отдаденият Скорпион не очаква сексът да бъде забавен само за него, той ще изпита истинско удоволствие, ако успее да докара до оргазъм и своята половинка. Този страстен мъж иска да се обвърже сексуално и емоционално. Той ще изпробва абсолютно всяка поза, която знае, а след това ще признае чувствата си.

В леглото можете да разчитате, че мъжът, роден по знака на Скорпион, ще надмине дори и фантазиите ви. Той е ненаситен, но не очаквайте от него някакви по-специални “технически” похвати – по време на секс той мисли само за задоволяването на нуждите си.

Но нека това не ви притеснява, защото Скорпионът не е егоист в леглото. Той ще бъде достатъчно толерантен към вашите желания и стереотипи, но много скоро ще ви разкрие и други, по-палави и нестандартни страни на секса.

Един Скорпион не може да позволи да му се налагат, особено пък жени. В никакъв случай! Той е мъжът, а вие - жената и ако сте го забравили, ще се наложи да съжалявате. Не се опитвайте да бъдете доминираща в секса, освен ако той не ви е дал сигнал, че очаква точно това. Общо взето, и тук всичко зависи от моментното му настроение и емоциите, които влага в самия акт.

Целувките му никога не са нежни и той като цяло предпочита да действа грубо и понякога дори болезнено. Той с удоволствие ще покрие тялото на партньорката си със синини и смучки, белязвайки я по този начин като своя “собственост”.

Скорпион

Той е убеден, че всички жени обичат да бъдат покорни и да се подчиняват на мъжа. Не обичат дългите любовни игри, но ако си намерят достойна партньорка, са готови и на дълги ласки, стига да преценят, че това е пътят да я спечелят.

Всъщност, ако се чудите как да побъркате от страст един истински Скорпион, то правилният начин е да го накарате да копнее за вас. Очакването го възбужда, така че не се притеснявайте да заголите небрежно рамо с палава усмивка или да му кажете 1-2 палави изречения.

Той обожава еротичните експерименти, включително и най-странните от тях. Основният му критерий при избора на сексуална игра е желанието му да направи акта незабравим.

Скорпионът обикновено е опитен потребител на сексуални играчки. Той обича секса на нестандартни места и много се старае партньорката му да получи не един, а няколко оргазма.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Любовчето
Любовчето
28.07.2017 01:56
Майко мила, пази боже..!
1
0