ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с мъж Стрелец?

Какъв е сексът с мъж Стрелец?

Секс

Ако поне веднъж в живота си сте имали любовна авантюра с мъж Стрелец, то със сигурност вече знаете, че те са изключително непостоянни във всяко едно отношение. По отношение на секса Стрелецът си пада по приключенията, внезапните срещи и раздели.

Каквото и да ви се случи с него, ще имате чувството, че е като „гръм от ясно небе”. Характерно за мъжете от тази зодия е, че обичат да пътешестват, а най-темпераментните представители на зодията са оставяли по едно разбито сърце във всеки град, който са посетили.

За сметка на това, тези господа не се славят с голямата си претенциозност, стига да има привличане. Сексът за Стрелеца далеч не е най-важното нещо в живота. Да, на него безспорно му харесва процеса, но флиртът, ухажването и бляновете по прекрасна дама го привличат много по-силно.

Стрелците са много игриви мъже, които обичат приключенията. Много си падат по спонтанния секс, но все пак ще гледат жената да се чувства удобно. Като цяло са енергични, обичат разнообразието и са готови да пробват всякакви пози.

Любопитен за човешката природа, той иска да опознае не само тялото, но и духа на любимата си. Стрелецът е грижовен и всеотдаен любовник и преди всичко добър приятел.

Интимност

Те харесват изненадите и искат да получават максимум емоции в леглото. Освен това, тези мъже са романтици по душа и обичат да правят мили жестове за своята партньорка.

Казвайте им, колко са добри в секса, ако желаете да видите тази тяхна страна в леглото. Представителите на силния пол със зодията Стрелец могат да са ту диви и страстни, ту кротки и тихи. Те са хора на различни емоции и настроения.

Стрелецът е майстор на еротичния масаж и използва не само ръцете си, но и устните. Обича сам да открива местонахождението на "горещите точки" по тялото на партньорката си.

На мъжете от тази зодия безотказно им въздействат класически похвати – небрежно, но еротично кръстосване на крака, жартиери, корсет или ярко червено червило.

Като цяло никак не е трудно да възбудите представител на тази зодия, но задържането на интереса му за по-дълъг период от време е истинско изпитание на всяка дама.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати