ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с мъж Козирог?

Какъв е сексът с мъж Козирог?

Любов

За мъжа Козирог сексът е една от най-важните неща, гаранция за хубав живот. Козирогът е уверен, че истинската любов може да се разпознае само в сексуалния контакт. Той предпочита жени, които знаят как да му доставят удоволствие, без да се налага да му прехвърлят инициативата и въобще да не се напряга излишно по възможност.

Мъжете, представители на знака Козирог, обичат да крият емоциите си. Затова и много от сексуалните им партньорки биха казали, че не са особено страстни в леглото. Трябва да знаете, че под тази сдържаност се крият пламенни желания. Друг е въпросът дали ще успеете да ги накарате да излязат на преден план.

Този безкрайно здраво стъпил на земята знак обича да бъде покровителстван в спалнята, но по нежен начин. Накарайте го да се наслади на тялото ви с реплики от типа Целуни врата ми. След това изберете подходящата поза и го наставлявайте да бъде по-бързо, по-нежно, по-грубо и т.н.

Така хем ще го накарате да се чувства спокоен, че ще се справи добре, хем няма да му налага да гадае какво ви доставя удоволствие. Мъжът Козирог очаква от вас да го изучите на физическо ниво и няма да толерира мързела.

Сексът за Козирога е своеобразен ритуал, чрез който могат да се освободят от напрежението. Предпочита да прави любов на специално предназначените за целта места - като удобна и голяма спалня или върху дебел килим, постлан пред горяща камина. Приглушената светлина, приятната музика и леките алкохолни напитки вървят в комплект.

Никой истински Козирог няма да се отдаде на страстни приключения в тоалетната на ресторанта или в самолета, макар да се слави като сексуален маратонец. Той държи на класата и влага мисъл във всяко свое действие. Дори когато вече е открил идеалната половинка за себе си, не е изключено Козирогът да си има изграден график за забавленията под завивките.

За мъжа Козирог е много важно да знае, че неговата половинка му се е отдала изцяло – и с тялото, и с душата си. Влагайте емоции във всяко докосване и целувка, говорете с очите си колко много го обичате. Направете му масаж на ходилата – те са особено чувствителна зона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати