Какъв е сексът с мъж Риби?

Секс

Сексът с мъж Риби е вълнуващ и романтичен и всяка жена, която е изпитала удоволствие с мъж от тази зодия, няма да го забрави никога. Мъжът Риби е нежен и романтичен и за него удоволствието на жената е по-важно, отколкото неговото собствено.

Ако мислите, че сексът с мъж от зодия Риби ще бъде обикновен, грешите. Той обмисля всеки детайл от предстоящата среща и се подготвя за нея дни наред. Особено ако става въпрос за първи път с определена жена, мъжът Риби ще вложи всичко от себе си.

Той ще създаде романтична обстановка и ще накара жената да се чувства не само специална, но и единствена и неповторима.

Мъжът Риби е ласкател и ще обсипе партньорката си с комплименти преди, по време и след вълнуващите моменти в леглото. Той не може да живее без целувки, за него те са много важна част както на предварителните ласки, така и на самия секс.

Мъжът от тази зодия отделя голямо внимание на любовната игра и предпочита да прави всичко много бавно, за да може партньорката му да се наслади максимално на всеки миг от срещата с него.

За мъжа Риби е типично да прави масажи на любимата си, за да я разнежи и да я накара да тръпне от вълнение и нетърпение. Точно затова партньорките на мъжа Риби искат отново и отново да са с него.

Зодия Риби

Мъжът Риби обича експериментите и с него няма как да се повтаря всеки път едно и също. Той ще вложи много, за да изненадва всеки път с нещо ново партньорката си.

Сексът в спалнята му харесва, но той с удоволствие го прави и на нестандартни места, особено там, където има тръпка някой да го изненада, докато прави любов в близост до много хора. Мъжът Риби има нужда от малко адреналин, без него сексът не му е толкова интересен.

Експериментите на мъжа Риби никога не свършват и трябва да очаквате, че някой ден той може да ви предложи да се позабавлявате в спалнята в компанията на негови приятели или да покани своя стара любов, с която да разнообрази секса.

Това, което мъжът Риби не може да понесе, е еднообразието в спалнята. Затова той винаги ще измисля нещо, с което да превърне интимните моменти в незабравимо преживяване.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати