ezine.bg»Статии»Интимно»Най-необичайните сексуални фантазии

Най-необичайните сексуални фантазии

В Леглото

Учени разкриха кои са най-странните сексуални фантазии на хората. Като такива се считат всяко желание за отклонение от нормата, установена в съвременния живот.

Канадски учени от Монреалския университет са провели допитване сред 1 517 жители на провинция Квебек относно сексуалните им фантазии. До момента подобни изследвания са провеждани само и единствено сред студенти от университетите. Новото проучване обхваща много по-голям обем от хора и позволява събирането на повече данни.

Допитването е проведено в интернет. В него участие са взели 799 мъже и 718 жени на възраст около 30 години. От тях 85% са заявили, че са хетеросексуални, 3.6 са се определили като хомосексуални, а останалите са отказали да отговорят на този въпрос.

Във въпросника са посочени общо 55 твърдения, чрез които да се установи честотата, природата и същността на сексуалните фантазии на обекта. Запитаните имали възможност да отговорят на всяко едно от твърденията по скалата от едно до седем, като едно означава, че отричат напълно твърдението, а седем – че са напълно съгласни.

След като отговорили на въпросите, участниците трябвало да опишат сексуалните си фантазии в детайли, ако те не са посочени в списъка.

Анализът на данните показват, че мъжките сексуални фантазии са много по-разнообразни от женските. Силният пол също така съумява да опише желанията си много по-живо и детайлно. Те са и по-амбицирани да осъществят тези си желания.

Сексуални фантазии

И двата пола имат идентична наклонност към груповия секс. В този случай мъжете почти всеки път отбелязват, че те искат да играят активната роля.

Оказва се, че най-честата фантазия на мъжете е тази за орален секс на нетипично място, докато жените мечтаят да правят секс на точно определено от тях място. Много повече от жените са и мъжете, които са посочили, че мечтаят да бъдат интимни с напълно непозната.

Изключително висок процент е този на мъжете, които фантазират за това да гледат как партньорката им осъществява сексуален контакт с друг мъж. Приблизително същия процент мъже фантазират за анален секс и секс с две жени.

В списъка анализатори са включили и най-нетипичните сексуални фантазии. Най-рядко срещаният фетиш е сексът с животни. Като необичайни, но все пак посочени от малък процент от запитаните, са "златният дъжд" (уриниране върху партньора), секс с проститутка/жиголо и злоупотреба с нетрезво лице. Най-често срещаните фантазии пък са оралният секс и този на романтично място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати