От цвета на спалнята зависи колко секс правите!

Червена спалня

Оказва се, че цветът за спалнята е определящ за сексуалния ни живот. Най-често полови контакти имат двойките, чиито стени са обагрени в лилаво, червено или черно, сочи резултатът от скорошно проучване.

В изследваното участие са взели 1 500 британци. Оказва се, че двойките, чиито спални са червени, правят средно 10 пъти секс месечно. Само с един път по-малко – 9 пъти на месец, правят секс притежателите на спалня в черно. На трето място са двойките с лилави стени, които са интимни по 8 пъти месечно.

Въпреки че провокират повече сексуалност между партньорите, тези три цвята рядко са избирани за фон на спалнята. Оказва се, че 45 % от интервюираните имат спалня, боядисана в бяло или кремаво, което изобщо не е възбуждащо, коментират самите те.

Проучването показва още, че ако вашата стая е в различен цвят от трите, определени като най-сексуални - червено, черно или лилаво, и е боядисана в жълто, зелено или какъвто и да е друг, то вероятността да правите секс намалява до 5 пъти месечно.

Лилава спалня

Факт е, че цветовете повишават либидото. Учените съветват много да внимавате, когато избирате как ще боядисате спалнята си. Ако искате в нея да си почивате и релаксирате, то изберете син цвят. Ако обаче искате това да е най-горещата точка в къщата, заложете на червеното, лилавото или излизащото от всякакви норми черно.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати