ezine.bg»Статии»Интимно»Публичният секс възбужда най-много жените

Публичният секс възбужда най-много жените

Сексуални фантазии
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Всеки човек има своите сексуални фантазии и желания, но повечето хора не обичат да говорят за това или поне не го споделят с всеки - може би от притеснение, може би защото това е действително нещо съвсем лично. Интересното е, че сексуалните фантазии са приписвани повече на мъжете, но дамите също имат своите интимни желания.

Според проведена съвсем скоро анкета стана ясно кои са трите най-често срещани фантазии на представителките на нежния пол. Анкетата е проведена в няколко европейски града и показва, че жените най-често си фантазират, че са неопитни в сексуално отношение и партньорът им ги подчинява на своите желания.

Друга много често срещана фантазия при жените е сексът на публично място – дамите си представяли как се отдават на страстта пред очите на много хора. Оказва се, че нежният пол определено се възбужда от липсата на какъвто и да било срам, както и от мисълта, че имат публика, която ги наблюдава и съпреживява събитието с тях.

Третата по популярност фантазия в сексуално отношение се оказват интимните ласки с друга жена, посочва се в резултатите от анкетата. Сред женските фантазии се нарежда и това как дамите подчиняват своите силни половинки и ги обладават с различни помощни средства. Най-малко гласове е събрала фантазията за сексуален контакт с непознат мъж, посочва се в резултатите.

Според руската журналистка Ана Халаева една от най-често срещаните фантазии при мъжете е секс с някоя известна и сексапилна дама. За пример е даден секссимволът от близкото минало Памела Андерсън, посочва се в друга публикация.

Секс

Мъжете си представяли, че правят секс с друга жена, когато вече не чувстват съвсем същата страст и желание към своите партньорки, както в началото на отношенията им.

Следващата мъжка фантазия е сексът с няколко жени. Веднага след нея руската журналистка е наредила фантазията, в която нежната половинка е завързана. Последното интимно желание на господата е често срещано и в обратния вариант – тоест мъжът е завързан и е в подчинена позиция на своята нежна половинка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Michele Daimer
Michele Daimer
13.09.2017 22:06
Тези открити анкети са пред обществото. Аз и моите приятелки и близки, често си говорим на тема "фантазии". Почти всяка от нас си представя много често по време на секс, как го прави с някой близък. Аз лично си представям най- често(може да Ви прозвучи извратено), че го правя с тати посред бял ден и то не къде да е, а на една пейка на Жданов. Хората минават, спират се, поглеждат ни, чува се едно: "щастливци". Друга извратена фантазия е как ме чукат свекър ми и тате, а мама и свекърва ми ни гледат и коментират. :P
0
0