Непонятните секс традиции, които ще ви оставят без думи

Секс

Докато за някои общества самият сексуален контакт е тема-табу, други народи по света не са толкова свенливи и дори изпълняват до днес някои доста странни традиции, свързани със секса, които могат са изумят всеки човек.

В някои части на Индонезия има цял празник, посветен на най-интимния контакт между хората. Честванията се наричат Пон и заради невероятното удоволствие от тях се провеждат не веднъж, а общо 7 пъти в годината.

Ритуалите се провеждат в свещения за индонезийците остров Джава, където всеки трябва да отиде с официалната си половинка и да хареса друг съпруг или съпруга, за да прави секс с тях. Вярва се, че това носи небивал късмет.

В племенните традиции на Индия е залегнал ритуалът Готул. На този фестивал се събират всички млади момичета и момчета от околността. Момичетата пият от сутринта, а след това започват да правят секс с толкова момчета, колкото сами преценят.

Ако някое от момичетата забременее в следствие на бурните нощи, цялото племе осиновява бебето, защото не е сигурно кой е неговият баща.

Племена

Нигерското племе Уодабе е известно с красивите си и богати ритуали. При тях първият брак задължително се уговаря между родителите, а младоженците задължително за братовчеди.

На специален празник, наречен Геревол, обаче изневярата официално се разрешава. Тогава мъжете от племето боядисват лицата си, обличат шарени дрехи и се разхождат между жените. Жените пък трябва да си изберат по един от тях, с когото да правят секс.

Ако интимността им хареса повече от тази с официалния им партньор, имат пълно право да се разведат и да се омъжат отново, но този път по любов.

В Хималаите съществува закон, според който, ако в едно семейство се родят двама сина, те трябва да се оженят за една и съща жена и да живеят под един покрив до края на живота си, за да се избегне разделянето на земята.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати