Високите мъже имат повече половинки

Интимно

Учени от университета Чапман, Калифорния са установили, че по-високите мъже правят повече секс от ниските. Оказва се, че има пряка връзка между височината, телесната маса, броят на сексуалните актове и партньорките.

В проучването участие са взели над 60 000 хетеросексуални мъже и жени. Изследванията са констатирали, че по-високите мъже имат повече сексуални партньорки - между една и три повече от ниските им събратя.

Оказва се, че освен ниските мъже, представителите и на двата пола с тегло под нормата по-трудно успяват да си намерят половинка за секс.

Секси

До момента редица изследвания доказваха, че жените предпочитат по-високите мъже. Едно от обясненията е, че по-високите мъже карат жените да се чувстват по-женствени и закриляни.

Предишна анкета сред дамите показва, че до 55 % от тях предпочитат партньорът им да е висок.

Сега се оказва, че всяка представителка на нежния пол има минимален праг на височина, под който дори не би погледналa човека срещу себе си като потенциален секс партньор.

Височината се оказва релевантен фактор, когато става въпрос за чифтосване.

Резултатите са установили още интересни факти. Оказва се, че участниците, които са на възраст между 33 и 44 години, са имали по средно осем партньора до момента в живота си.

Около половината от тях са спали с по пет човека, а 29 на сто от мъжете и 56 на сто от жените признават за повече от 14 партньора, с които са били интимни.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати