Какъв е сексът с жена Лъв?

Секс

Физическата връзка е от голямо значение за представителките на тази зодия, както и основният начин, по който те могат да изразят желанието си.

Жената, родена под знака на Лъва, е толкова убедена, че прави щастлив партньора си, че дори не ѝ минава през акъла за компромисни решения.

И тъй като целта ѝ е да бъде желана, тя ще се държи така, че да съблазнява. Може да бъде и значително агресивна между завивките. Ако любовникът ѝ я разочарова, ще се натъкне на мълчаливо презрение, което надали може да бъде преодоляно или забравено.

Жената Лъв иска да получи всичко или нищо – друг вариант за нея просто не съществува. Интензитетът и страстта, която тя проявява във всеки един аспект от живота ѝ, се проявяват най-добре в любовния ѝ живот.

Това означава, че сексуалните ви преживявания бързо могат да се превърнат в разходка с влакче в увеселителен парк – с екстремни спадове и върхове.

Луксозното ѝ бельо, което е избирала с часове, трябва да бъде забелязано, парфюмът също. В противен случай, тя бързо може да загуби ентусиазма си.

Секси

Лъвицата очаква сексуалните ѝ умения да бъдат оценени високо и тежко на този, който забрави това. Може да прави секс навсякъде, но обича комфорта, красивите постелки, цветя, свещи. Не ѝ пречи обаче да прави любов и сред природата, в колата и на всяко друго място.

Трябва да доминира, да определя позите. Обича да я галят, да я целуват навсякъде, въпреки че най-силно се възбужда от ласки по гърба. Освен това, изключително много ѝ харесва да прави секс на светло, за да може партньорът да се възхищава на божественото ѝ тяло.

Тя не чувства практическа нужда да бъде оригинална или техническа при поведението си в спалнята. Както и при мъжа Лъв, нейният инстинкт е конвенционалното и директното. Всичко това изглежда прекалено ясно, просто и правилно.

Потребността на Лъвиците да повеляват ги кара да обръщат внимание и на по-млади момчета, тъй като те са склонни сляпо да ѝ угаждат и най-вече да ѝ се възхищават. В отговор тя ги учи на секс и ги прави истински познавачи в любовта.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати