Какъв е сексът с жена Дева?

Секс с Дева

По отношение на секса Девите не си правят илюзии. Те не мечтаят за супер мъже в леглото, но мразят тези, които се държат като завоеватели. Винаги ще спрат вниманието си на тези представители на силния пол, които могат да се владеят, да чакат търпеливо, да бъдат кавалери и романтици.

За тази жена ухажването е по-важно от самия секс. От друга страна, тя мрази сцените на ревност и многото приказки в леглото след секса. Лошото е, че понякога точно тя самата започва да прави анализи, съсипва романтичното настроение, но разбира се, никога не признава това.

Девата е истински перфекционист в спалнята – не би пропуснала нито една подробност. Тя винаги завършва това, което е започнала, а уютната ѝ спалня е обзаведена с изтънчен вкус и стил. Услужливата представителка на тази зодия е повече от щастлива да бъде всичко, което желае партньорът ѝ. Ако успеете да предизвикате чувствената страна на Девата, наградата ще бъде невероятно освободено приключение.

За Девата са важни ароматите по време на любовната игра, действат ѝ цветята, свещите, приятната музика. Обича да прави секс на приглушена светлина или на тъмно. Ярката светлина я изнервя и като нищо може да се откаже от каквато и да било интимност.

Жена Дева

Девата съвсем не е толкова консервативна в леглото, колкото всички казват, но ако нещо не ѝ хареса в поведението на мъжа, тя категорично поставя граница и трудно може да бъде накарана да направи нещо, което не отговаря на разбиранията ѝ за приятно сексуално изживяване.

Може да превърне една целувка в истински еротичен ураган, почти равностоен на самия акт. За да достави удоволствие на любовника си, може да стигне до смучене, облизване и други форми на орално задоволяване и дори ще го направи артистично.

Тя предпочита своя собствен дом, защото там нещата могат да бъдат контролирани. Не очаквайте от нея да се прояви драматично, защото това не е сцена от филм, а и веднъж решила да се отдаде, няма да донесе разочарование. Правете с нея каквото искате с изключение на това, което тя счита за ненормално и животинско.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати