ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с жена Скорпион?

Какъв е сексът с жена Скорпион?

Жена Скорпион

Жената Скорпион е много емоционална, нежна и взискателна. Интересува я не лекият флирт или партньор за една нощ. Мъжете, които не смятат за необходимо да се обвързват, по-добре да си нямат работа с тази дама.

Сексът рано започва да вълнува Скорпионите и продължава да бъде актуален през целия им живот. Нежните представителки на този зодиакален знак не крият своята мощна сексуалност и могат да доставят голяма наслада на мъжа, при това и сами да получат такава. Те често искрено обичат не само своя партньор, но и самия секс и за тях не е никакъв проблем да разбудят завоевателя в мъжа.

Тя би могла да напише книга за това как трябва да се движиш, да разговаряш и да изглеждаш, когато очароваш един мъж. Само съвсем безразличен към секса мъж няма да реагира на страстта в очите и гласа ѝ. Без да произнесе нито звук, тя е способна да говори за секс на всевъзможни езици.

В спалнята е взискателна и нейните изисквания са твърде тежки за много мъже. Има малко търпение за тези, които не са съизмерими с нея или я оставят наполовина задоволена. От друга страна, добра е за тези, които страдат от психологични задръжки, и ще направи чудеса от един импотентен мъж, ако причината е психологическа.

Жената Скорпион може да започне любовната игра, нашепвайки предизвикателни думи в ухото. Само разговорът за секса може да я доведе до оргазъм. Тя е тази, която настоява да има голяма вана или едно от тези големи кръгли легла, които нямат определено място за главата и краката и дават възможност за всяка поза.

Тя е истински активист в спалнята и ще направи всичко, за да бъде нощта запомняща се. При нея няма забранени или невъзможни пози, няма ограничения във времето. Затова тя не обича бързия секс и не може да бъде изкушена за подобен.

Трябва да кажем, че тази жена може да се превърне и в ледена кралица в леглото, ако бъде обидена по някакъв начин. Най-лошо е, когато мъжът нарочно или случайно покаже, че за него сексът е само секс и нищо повече. В такъв момент той може да изхвърчи полугол от стаята и да бъде сринат емоционално от презрението на тази жена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати