ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с жена Стрелец?

Какъв е сексът с жена Стрелец?

Жена Стрелец

Жената Стрелец е истински пожар във всяко едно отношение - обича да флиртува и да бъде център на внимание на всяка цена. Нищо не ѝ пречи да излезе с един кавалер, а след това да го зареже заради друга компания. Що се отнася до упражненията между чаршафите, тази жена се интересува предимно от собственото си сексуално задоволяване.

Жената Стрелец подхожда към секса като към чисто физическо изживяване и понякога е способна да игнорира емоционалността му. Въпреки това дамите с тази зодия имат нужда от умни сексуални партньори, които умеят да се наслаждават на разнообразието от физически преживявания и да ги усещат точно като тях.

Всеки мъж, който поне веднъж през живота си е излизал с жена, родена под този зодиакален знак, сигурно вече е наясно, че за нея сексът определено не е водещ в една връзка. Да, тя няма нищо против него, но повече я интересуват приятелството, духовното общуване и не на последно място – приключението, което един представител на силния пол може да осигури.

Ако мъжът не покаже, че е и добър приятел, още след първия акт той може да бъде зарязан в леглото, щом за него само сексът е важен.

Интимно

Сексуалните преживявания се харесват от жената Стрелец само тогава, когато любовната предигра не е проточена твърде дълго. Както вече споменахме, първото нещо, от което тя се интересува, е нейното собствено задоволяване. Тъй като остава безразлична към авантюрата, тя винаги ще предпочете да започне главното представление колкото може по-скоро.

Способна е на многократен оргазъм, което значително улеснява партньорите ѝ. Въпреки този факт някои мъже смятат маниерите ѝ в леглото за нетактични. В доста случаи тя може да бъде твърде несъобразяваща се с любовника си – ако не получава това, което иска, не е изключено да започне да мастурбира пред него, докато той стои неразбиращ и незадоволен.

Жените от зодия Стрелец обичат да правят секс на чист въздух – дали сред природата, или на морския бряг, важното е да има приключение! Те не се интересуват от екзотичните играчки в спалнята, тъй като предпочита изпитаните и истински форми на сексуална игра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати