ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с жена Козирог?

Какъв е сексът с жена Козирог?

Жена Козирог

Зад спокойствието на Козирога се крие зноен сексапил, който очаква да бъде открит, и то само от този, който наистина го заслужава. Жената Козирог няма нужда от специално отношение, за да повиши нивата на възбудата си. Това, което ръководи сексуалността ѝ, е чувството, че е щастливо влюбена, защото любовта и сексът при нея вървят ръка за ръка.

Жените Козирог външно са резервирани, скромни, дори леко плахи, но в действителност са способни на много силни страсти и чувства. В началото правят впечатление по-скоро на стеснителни, но това е само докато ги опознаете по-добре. Веднъж развихрят ли се, те стават много чувствителни към нуждите на партньора и буквално разцъфват.

Екзотичните отклонения от правия похотлив път не я интересуват особено, винаги би избрала да запази силите си за класически здрав секс. Предпочита да играе доминираща роля, така че доста си пада по ездачката. Веднъж щом открие своя ритъм, сексът се превръща в диво състезание. И ако си мислите, че ще я изненадате с някоя поза, лъжете се.

Тази дама обича да сменя местата за секс – на пода, в леглото, в различна стая, но няма да успеете да я накарате да прави секс на място, където чуждо око може да я види – в колата или в гората например.

Мъжът до тази жена трябва да знае, че тя обича да драска, да хапе, да рови пръсти в косата на любимия си, а понякога се случва и да подръпне косите му по-силно. Всичко това може да се случи, ако е прекалено възбудена и не достига пълно задоволяване на страстта си.

Любов

Ако любовникът ѝ е прибързан, тя ще му покаже, че така няма да стане, макар и да прояви търпение и разбиране. Не понася някой веднага след акта да стане и да си тръгне – нищо добро не го чака.

Рогатите представителки на този зодиакален знак обичат ласките, радват им се и могат да покажат цялата си пламенност, когато са насаме с любимия. На улицата или на обществено място не очаквайте вашата любима да покаже и най-малка ласка, но в уединение тя със сигурност ще се превърне в една изключително страстна и изобретателна любовница.

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати