ezine.bg»Статии»Интимно»Какъв е сексът с жена Водолей?

Какъв е сексът с жена Водолей?

Жена Водолей

На жените от зодия Водолей не им е приятно, когато на тях гледат само като на сексуален обект. Те имат значително високи потребности от духовност. Всеки мъж би трябвало да помни това и да се отнася с уважение към тези дами.

Както при повечето въздушни знаци, Водолеят подхожда към секса чрез съзнанието си. Ако успее да сподели и дискутира мислите си с партньора, със сигурност приключенията между чаршафите ще са супер интензивни. Вроденото им любопитство постоянно ги предизвиква да експериментират със суперкреативни нови маневри. Всеки сексуален партньор, с когото имат нужната сексуална химия, ще отключи прикритата му похотлива освободеност.

Жената Водолей обича нещата да се случват бавно. Идеализира любовта и я обгражда с нежност. Но ако я обземат приятни вълни на възбуда, не може да чака дори секунда! Въображението ѝ е супер богато и обича да изпробва нови неща. Едва ли съществува нещо, което не би опитала. Вярва, че всичко, което доставя удоволствие на нея и половинката ѝ, си заслужава.

В секса дамите от зодията се държат малко странно. При тях няма големи страсти, не се възпламеняват лесно и предпочитат нежността и ласките. Никога не забравят да се контролират в леглото, но пък и не им се налага постоянно да мислят за себе си и своите емоции, защото са погълнати от тези на партньора.

И въпреки всичко тези дами са любопитни, приемат нови идеи за секс, искат да направят избраника си щастлив. Не им е лесно, защото те самите трябва да поставят неговия интерес пред своя. Иначе с удоволствие биха си лежали в леглото, обсъждайки някой проблем или съветвайки любимия си как да се справи с нещо, което го затруднява.

Дамата, родена под знака на Водолея, се отнася с очарователна симпатия и загриженост към сексуално подтиснатите мъже. Тя обича и цени красивите неща, включително и красотата на мъжкото тяло, така че времето, което прекарвате във фитнеса, ще бъде оценено по достойнство от тях. Разбира се, освен ако не се опитвате да парадирате с това, което притежавате – Водолеите обичат да се чувстват като откривателки.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати