В кои страни се прави най-много секс?

Секс

Сексът е сред любимите занимания на всички хора, но определено представители на някои страни предпочитат креватните упражнения повече от други. Вижте жителите на кои страни са най-запалени по интимните занимания според изследвания, цитирани от изданието Дейли експрес.

10. Мексико. Според изследване отпреди година жителите на тази страна не само обожават да мачкат чаршафите, но са направо неудържими. Наложило се да бъдат раздавани купища книжки, посветени на сексуалното образование сред младежите, тъй като те били най-разкрепостени.

9. Швейцария. Тази икономически развита държава изглежда има изключително либерални виждания по отношения на проституцията и порнографската индустрия.

8. Испания. Испанците са хора с горещ темперамент и изглежда това се отразява и в сексуалното им поведение. Проучванията показват, че като най-похотливо място там се очертава Барселона.

7. Малайзия. Малайзийците се определят като хора с принципи и консервативни виждания. Това обаче не им пречи да се отдават на плътски удоволствия зад стените на домовете си.

6. Италия. Страстта и зарядът на италианците може да се забележи още щом някой стъпки на тяхна територия. Но не само младите жители на страната обожават да правят секс. Неотдавнашно изследване разкри, че дори хора, навършили 60-годишна възраст, са все още сексуално активни.

5. Полша. Изглежда, че и поляците не се свенят да задоволят сексуалните си нужди. В Полша дори има специален фестивал, на който се презентират различни играчки и атрибути за възрастни.

Белезници

4. Китай. Фактът, че за по-малко от десет години в Пекин са открити нови 5000 сексмагазина, няма как да ни наведе на мисълта, че там нищо не се случва, а даже напротив! Друга любопитна подробност е, че над седемдесет процента от сексиграчките в цял свят се правят точно в тази азиатска страна. Оказва се също така, че ежегодно там се провежда така нареченото Секспо.

3. Русия. Изследване, проведено скоро, посочва, че сред европейките най-палави са рускините. Статистиката посочва още, че те отдават на интимности дванадесет пъти в месеца.

2. Бразилия. Истински ценители на хубавия секс са и бразилците. Анкети от 2014 година показват, че те са изключително издръжливи в леглото.

1. Гърция. Гърците са пословични любовници, а според статистика средностатистическият грък прави секс 164 пъти за една година. Освен това те обичат да влизат в различни роли, докато палуват.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати