Шест сигурни начина да познаете силиконовия бюст

Гърди

Носителките на силиконов бюст много обичат да се хвалят с него като с нещо, което им е дадено от природата. Оказва се обаче, че има начин дори най-перфектно направените гърди да бъдат разпознати. Има шест основни метода, които издават, че сте се тунинговали.

Формата. Естествените женски гърди имат крушовидна или капковидна форма. Тъй като имплантите са кръгли, силиконовите гърди често приличат на дини – сигурен признак, че са изкуствени.

Разстояние между гърдите. Ако гърдите се докосват, това е сигурен знак, че са изкуствени. В естествена среда между тях има около 5-7 см. Това разстояние обаче се скъсява при поставянето на импланти, с понякога напълно изчезва.

Допир. Всеки, който е имал възможността да се докосне до силиконов бюст, веднага може да усети разликите. Имплантите правят гърдите по-твърди и са доста неестествени на допир.

Силикон

Позиция. Естественият бюст е разположен близо до подмишниците. Силиконът обаче го повдига нагоре и това няма как да остане незабелязано. Ако имплантите се подпъхват от страната на подмишниците и гърдата се повдига и изглежда неестествено, то пластиката е некачествена.

Странни звуци. Някои хирурзи залагат на импланти с физиологичен разтвор вместо силикон. В тях често има въздушен джоб. При движение от тях могат да бъдат чути приглушени звуци.

Белези. Каквито и интервенции да бъдат предприети, поставянето на силикон е операция, от която неминуемо остават белези. Те могат да бъдат открити на няколко ключови места – под гърдите, около зърната, над пъпа или подмишниците.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати