ezine.bg»Статии»Интимно»Невероятни секс факти от цял свят

Невероятни секс факти от цял свят

Секс
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Сексът е нещо, от което всеки се интересува - тайно или не чак толкова тайно. Това е начин както да се възпроизвеждаме, така и да си доставяме удоволствие. Освен хората, само делфините и шимпанзетата от вида бонобо имат привилегията да правят секс за удоволствие.

В някои страни практиките се различават от други, което води до констатирането на доста интересни факти. Ето най-любопитните от тях:

В настоящия момент 65 000 души правят секс. Това се предполага от факта, че ежедневно над 100 милиона двойки правят секс.

Исландия е страната, в която девствеността се губи най-рано. Средната възраст, на която това става, е 15.6 години.

Водещ фактор за сексуална задоволеност навсякъде е взаимното уважение. Въпреки това, едва 44% от населението на Земята споделя, че е задоволено.

Поданиците на Нигерия са най-задоволената нация на земното кълбо. Оказва се, че до 67% от нигерийците се определят като напълно задоволени. В същото време най-много оргазми получават италианците, мексиканците и испанците.

Интимно

Може би това е и причината именно италианците да бъдат определени като най-страстните любовници в света. Най-малко удоволствие пък получават китайците.

Ако някога сте се чудили в коя страна се прави най-много секс, то това е Гърция. До 78% от двойките там правят секс редовно, поне по веднъж седмично. В същото време най-слабо активни в сексуално отношение са тайландците.

Сред секс странностите в света на първо място безспорно се нарежда факта, че ако в Индия се осмелите да си купите секс играчка, ви грозят до две години затвор. В световен мащаб пък съществуват около 4.2 милиона порно сайтове, чиито брой постоянно нараства.

Над 90% от австралийците са приемали за кураж алкохол и наркотици при първия сексуален акт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати