Свети Валентин – изненада с красив финал

Свети Валентин

Свети Валентин е един от най-специалните празници през годината. Подобно на други такива обаче, той може да е наистина напрегнат и уморителен. Може и да е забавно да гледате отчаяните мъже, обикалящи моловете с парфюм в ръка, питащи всяка минувачка, дали ароматът би допаднал на половинката им, но всичко си има граници. За да си изкарате добре, е нужно просто да следвате инстинкта си.

Дамите отделят изключително много време за външния си вид за празника. Истината е, че на Свети Валентин не е важна роклята, а това какво има под нея. Вместо да давате пари за нещо, което ще облечете само веднъж, по-добре ги вложете в секси бельо, което може да подлуди всеки мъж. Жартиерите са задължителен елемент, а най-добрият цвят без съмнение е червеният. Мъжете от своя страна също могат да заложат на сексапила, като се сдобият с нови, секси слипове. Може да отидете и по-далеч, като изберете бельо от секс шопа.

Незабравимият празник не понася задръжките. Отдайте се на момента и разширете границите на позволеното. Не насилвайте обаче партньора да прави неща, които не иска.

Използвайте подръчни материали. Облеклото на празника пада бързо, но елементи от него могат да влязат в употреба. Вратовръзката например може да използвате, за да завържете партньора. Покрийте очите му с шал – лишаването от едно от сетивата засилва останалите.

Вана със Свещи

Подходете сериозно към мястото. Сезонът е доста неподходящ за секс навън, така че изборът ви е ограничен, най-добре е да заложите на дома или хотелската стая. Басейните и джакузитата не са добър вариант – риска от инфекции винаги е налице, а топлата вода, в комбинацията с горещите страсти, може да ви докара сърцебиене и не особено приятни емоции. Ако все пак искате нещо нетрадиционно, асансьорът винаги е една вълнуваща алтернатива.

Храната е важна част от празника. Тя трябва да е изискана, но и лека, за да не ви попречи да дадете максимума от себе си, след като хапнете. Много двойки избират да я включат в креватното меню. Задължителна в този случай е обезмаслената сметана, за да не лепне. Други секси храни са ягодите, а защо и не шампанското, леещо се по голото тяло.

Свети Валентин не е само за влюбените. Дори да нямате половинка, не пречи да си прекарате добре на празника. Сексът за една нощ в наши дни се смята за нещо нормално. За да не останете неприятно изненадани, за 14-ти изберете някое бивше гадже, с което сте запазили добри отношения. Това има доста плюсове – познавате се и знаете как да си доставите взаимно удоволствие.

Рейтинг

2.7
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари