ezine.bg»Статии»Интимно»Плешивите мъже са тигри в леглото

Плешивите мъже са тигри в леглото

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k473
Плешивите мъже са тигри в леглото
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Плешивите мъже са най-добрите любовници. Болшинството от жените предпочита мъже с оредяваща коса, защото са сигурни в креватните им умения.

Учените са категорични, че има връзка между половата мощ и плешивостта, но все още не са установили каква е тя. Това се доказва от не едно и две проучвания по въпроса. Последното такова бе проведено през изминалата 2015 година и обхвана над 10 000 жени.

В интернет анкета всяка от дамите трябваше да постави оценка за любовните умения на партньора си спрямо външния му вид. На последно място се оказали високите мъже. Болшинството от дамите са ги определили като пълна скръб в леглото. Първото място за добри любовници печелят плешивите мъже.

Някои от жените дори признават, че ако имат възможността да избират, веднага биха се насочили към плешивия мъж, тъй като са сигурно в качеството на секса с него. Според експертите това може да бъде обяснено с факта, че мъжете с голо теме са комплексирани от проблема си и дават всичко от себе си, за да задоволят партньорката.

Плешивите мъже са тигри в леглото

В крайна сметка излиза, че жените си падат по ниски и плешиви мъже. Бонус е и буйна растителност на гърдите. Гъстата космена покривка на тялото се оказва свидетелство за страховити сексуални възможности и мъжка издръжливост.

В проучванията се обръща внимание и на ръцете на мъжа. Габаритите на пръстите от години се асоциират с габаритите на мъжкото достойнство.

Резултатите показват, че късите и дебели пръсти свидетелстват за аналогични размери на половия орган. В същото време обаче дългите и тънки пръсти, характерни за високите и слаби мъже, не вещаели кой знае колко приятни емоции в леглото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest