ezine.bg»Статии»Интимно»Веганите са сексуални зверове!

Веганите са сексуални зверове!

Вгани

Мъжете вегани са много по-изкусни любовници от господата, които си позволяват да похапват мръвка. Това гласи скорошно изследване на РЕТА.

Ползата от похапването на повече плодове и зеленчуци отдавна е известно на човечеството. Мнозина обаче смятат, че за един мъж е направо абсурдно да не похапне пържолка или наденичка с бирата си.

Е, от ПЕТА изглежда разбиха това твърдение на пух и прах! Според специалистите приемът на храни от животински произход причиняват проблеми с артериите, за които знаем, че отговарят за транспортирането на кръвта. Същевременно в сюблимния момент мъжете имат нужда от добро кръвообращение, за да покажат своя потенциал на макс.

За сметка на това растителната храна, която е ценен източник на полезни фибри, оказва чудесно въздействие върху организма ни, подобрявайки качеството на секса.

Според едно американско изследване пък господата, които се хранят с всичко, но похапват повече боровинки, ягоди и ябълки могат да намалят с цели двадесет процента риска от проблеми с ерекцията.

Сексуални смущения

Учените са на мнение, че съчетаването на правилните храни с регулярни физически усилия може да доведе до чудодейни резултати при проблеми на мачовците в леглото.

Същевременно не за пръв път се говори за връзка между веганския начин на живот и по-добрите сексуални възможности. Хората, които приемат най-вече храна от растителен произход и избягват приема на месо, могат да се похвалят с по-качествен секс, сочи проучване и на специалисти от Университета на Калифорния в Бъркли.

Учените не крият, че до неотдавна веганите и вегетарианците са били подценявани като любовници заради липсата на месо в менюто им, но според съвременните изследвания любителите на зарзавата се радват на по-добър секс в сравнение със заклетите месоядци.

В процеса на това проучване изследователите са открили, че някои от вегетарианските храни влияят положително на хормоналните нива, което пък се отразява благотворно на интимните ласки.

Сега специалистите са на мнение, че становището, според което един мъж е по-мъжествен, ако хапва повече мръвка, може да се окаже най-обикновен мит.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати