Ето коя фраза връща тръпката в леглото

Секси

Произнасянето само на една фраза може да ви донесе невероятно сексуално изживяване. Без значение е дали сте женени отдавна или имате връзка, по-дълга от три години, е нужно само да прошепнете тези думи в ухото на партньора, за да запалите отново пожара.

С времето хората свикват един с друг и забравят да споделят чувствата си. Интимните отношения биват изместени от тривиалното ежедневие, а дори да ги има, качеството им с годините запада. Ето защо учените са опитали да установят кои са нещата, които могат да върнат тръпката.

За целта те са интервюирали 39 000 двойки, които били женени или имали връзка от повече от три години. Установени са редица неща, които могат да направят секса съвършен. Интересното е, че неща, като любовната игра, изпробването на нови пози и места, били изместени от словесния израз на любовта.

Обичам те – това е фразата, която ще направи интимното ви изживяване наистина неповторимо и ще запази тръпката за по-дълго. 75% от запитаните участници, които твърдели, че имат перфектни интимни отношения, заявили, че с партньора често си казват, че се обичат, докато се любят.

Двойка в Леглото

В същото време хората, които не са доволни от случващото се в леглото, споделили, че не заявяват любовта си там. Според учените именно в това се крие тайната за едни добри и качествени интимни отношения. Това за пореден път доказва, че любовта и сексът са взаимно свързани понятия.

Сред останалите констатации, които учените са установили, се открояват данните за останалите неща, за които се смята, че подобряват сексуалния живот. Една дълга връзка или брак се нуждаят от разнообразие.

Така поне се твърдеше до момента. На практика обаче няма данни, че това наистина е така. Според тях повечето установени норми и навици са плод по-скоро на човешкото въображение, отколкото реално приложими и действащи практики.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари