Забравете за тези навици преди секс!

Забравете за тези навици преди секс!

Сексуалното ви преживяване може да бъде съсипано от навиците ви. Има няколко основни неща, които според специалистите никога не трябва да правите преди секс. Ето кои са те:

Бръснене. Никога не се бръснете непосредствено преди секс. Ако сте забравили да се обезкосмите, по-добре не го правете точно преди акта. Обръснете ли се преди секс рискувате да получите сериозен кожен обрив, получен от триенето на кожата. Най-лошото, което може да се случи на една дама, е обривът, причинен от наболата мъжка брада, която се трие в току-що обръснатата кожа.

Електрическа четка за зъби и вода за уста. Колкото и странно да звучи, се оказва, че е крайно противопоказно да използвате електрическа четка и вода за уста преди секс. Изследвания са показали, че съдържащите се в тях спиртни съединения правят организма много по-податлив на полово предавани инфекции. Това се получава от много по-усиленото търкане на венците, което електрическата четка прилага върху тях. Това може да доведе до разраняване, което се форсира допълнително от водата за уста. Всичко това прави устната кухина много по-податлива на инфекции при орална любов и целуване.

Храна. Включването на храна в любовната игра преди секс може да е доста неуместно. Най-често използваните сладкиши, ягоди и сметана, просто нямат място в този толкова интимен момент. Още повече поставени върху или в най-специалните ви места. Ако във влагалището попадне захар, тя подхранва дрождите, които увеличават размера си и водят до инфекция. Така че е добре да намерите друг метод да разгорещите страстите.

Забравете за тези навици преди секс!

Алкохол. Алкохолът, колкото и да ви отпуска, действа като депресант. Приемът на спиртни напитки преди половия акт многократно намалява възможността за изпитване на оргазъм. При някои жени дори води до вагинална сухота, което допълнително утежнява положението.

Противоалергични препарати. Никога не приемайте антихистамини преди секс. Те водят до сънливост и вагинална сухота.

Пикантни храни. Въпреки че са мощни афродизиаци, те не трябва да се консумират непосредствено преди акта. Те водят до газове и неприятна вагинална миризма или вкус.

Пишкане. Широко разпространената препоръка да отидете до тоалетна преди самия полов акт, за да се избегнат уринарни инфекции, е напълно погрешен. Уринирането преди секс увеличава риска от поява на инфекции, с които дамите се борят по-често от мъжете. По време на секс вагиналните бактерии много по-лесно могат да попаднат в пикочния канал, което им позволява да стигнат до мехура и да създадат инфекция.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти