Отслабването и парите правят жените секстигрици!

Пари

Сатенените чаршафи, паричната печалба и свалянето на килограми са трите неща, които могат да вдигнат адреналина на една жена, показва мащабно британско проучване. Мъжете пък са по-склонни да се отдадат на забавление под завивките след гореща вана, излизане с приятели или при наличието на свежи чаршафи.

2 000 британци са взели участие в мащабно допитване относно сексуалните си предпочитания. 60 на сто от дамите заявили, че изпитват желание на секс след парична печалба. В отговор 52% от мъжете са споделили, че биха се съгласили да пуснат половинката си на бинго, ако това значи, че ще се приберат в настроение.

Събитието, което би довело до най-много секс в страната според проучването, е спечелване на Световната купа по футбол от английския тим.

Според психолозите печалбата под каквато и да е форма вдига адреналина, което, от своя страна, прави хората по-възбудени. Тя е сред общите за двата пола теми, когато става въпрос за повишаване на сексуалното желание. Независимо дали става въпрос за печалба в казиното или такава на любимия тим, тя поражда щастие.

Желанието да печелиш е сред основните човешки инстинкт, които ни поддържат живи. Когато съвременният човек се състезава и печели, постига по-висок социален статут, разполага с повече пари, привлича повече партньори и е на по-високо място в обществото. Това повишава както самочувствието, така и сексуалното желание.

отслабване

Сред останалите неща, които могат да възбудят мъжете, място намира карането на спортна кола и изненадващото почистване на дома. 28% от тях са заявили, че вечер се връщат у дома с ясната мисия да съблазнят партньорката си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати